Postoji li program koji moze da snimi sve sta se kucalo na kompu u toku dana, prvenstveno me interesuje chat na skype ili na fb-u? Ne treba meni nego treba da pomognem nekom da deinstalira taj program ili programe ako ima na kompu da je neko prati i spijunira Hvala unapred na pomoci
Ima više programa i skripti. Većinu ćete otkriti programima - antivirusima i antimalware-spyware programima, koje poterati u safe-modu windowsa... ručno traženje... paaaa, slava vajda. U stvari, jedino je reinstalacija windowsa nakon formatiranja particija, donekle sigurna varijanta. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ja mislio dobro dosli komentari a ono se prepucavaju na mojoj temi. Elem reinstalacija ne moze jer je taj neko doticni administrator, ali da se zna ako je postavio jos neki program za nadgledanje, keylogger smo skinuli ali je nesto verovatno jos instalirano, covek radi u it svetu, na serverima od multinacionalnih komanija (zastita video konferencija), zna sigurno svoj posao, ali je paranoican, pa da mu malo razbistrimo glavu ako ga preskocimo sa njegovom spijunazom, cisto da zna da ima neko drugi makar dve-tri ciste u glavi, a i malo da teramo segu heheheh
nosis svoju virtualnu masinu na flashu. na fleshu instaliraj neku antivirus zastitu, pasword protection itd. Najbolje ako je smart drive. Ne moze ti niko nista jaci si od sudbine.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.