Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Automatska instalacija više programa!?
STRANA 1 OD 1
banee011 Automatska instalacija više programa!? 13.09.2010. 00:38 T29351

status: user
broj poruka: 124

Hteo bih kreirati disk za automatsku instalaciju više programa, koji bih koristio kada reinstaliram računar/računare da posle toga samo ubacim DVD/flesh i da se predodređeni programi automatski instaliraju.

Znate li neki takav program ili skriptu ili neki slican nacin na koji bi to moglo da se uradi?

Hvala na odgovorima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.09.2010. 01:27 #244427

broj poruka: 12796
Acronis True Image...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

banee011 >> 13.09.2010. 03:02 #244431

broj poruka: 124

Zar to nije za Backup?
operator re 13.09.2010. 04:22 #244433

broj poruka: 4266
Imas auto instaler 8.35 iz 2005 godine, koji i dan danas koristim za instalaciju na 32-bitnim masinama.
Skini ga, besplatan je, pa u glavnom prozoru samo nabacaj programe, koje hoces da instaliras, sacekaj da se napravi image i sprzi ga na disk. Imas instalacioni disk. Svi programi ce se instalirati, pa ce tek nakon toga traziti da restartujes masinu. Moj ti je predlog da napravis .reg fajlove za registraciju tih programa sto zelis, pa samo na kraju instalacije, kliknes jedno 50-tak puta( tako je u mom slucaju) i svi placeni programi su registrovani. Sada restartujes i to ti je to. Mada mogao sam sve reg fajlove da spojim u jedan i da instaliram na taj nacin, ali mrzi me da to radim.
operator

ralebrale Re: re 13.09.2010. 08:51 #244444

broj poruka: 678
Nema tog programa nigde...Imas neki link?

:: Imas auto instaler 8.35 iz 2005 godine, koji i dan danas koristim za instalaciju na 32-bitnim masinama
:: Skini ga, besplatan je, pa u glavnom prozoru samo nabacaj programe, koje hoces da instaliras, sacekaj da se napravi image i sprzi ga na disk. Imas instalacioni disk. Svi programi ce se instalirati, pa ce tek nakon toga traziti da restartujes masinu. Moj ti je predlog da napravis .reg fajlove za registraciju tih programa sto zelis, pa samo na kraju instalacije, kliknes jedno 50-tak puta( tako je u mom slucaju) i svi placeni programi su registrovani. Sada restartujes i to ti je to. Mada mogao sam sve reg fajlove da spojim u jedan i da instaliram na taj nacin, ali mrzi me da to radim.
:: operator
::
::
kizzam ok 13.09.2010. 09:01 #244446

broj poruka: 136

Almeza MultiSet Professional

http://www.almeza.com/content/view/15/27/

kizzam ok 13.09.2010. 09:05 #244448

broj poruka: 136

Almeza MultiSet Professional

http://www.almeza.com/content/view/15/27/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs