Dali neko moze da mi pomogne kako da deinstaliram Instal ikonicu zajedno sa njegovim autorunom. Naime radi se o ikonici koja se pojavljuje ma koliko je opet ja brisao na desktopu INSTAL to je ikonica koja pokrece instalaciju NORTON SECURITYCHECKA koj meni stvarno nikako netreba .Klinci su ga pokupili negde sa nekoga sajta tipa miniclip i tako. Imam opciju da reinstaliram kompletan racunar ali iskreno takvo njakanje mi bas nepretstavlja neko zadovoljstvo. Da li treba ga negde u registriju traziti ili de ako neko moze da me izrutuje bio bih mu veoma zahvalan. Veliki pozdrav.
Moguće da je spyware u pitanju pod maskom nortona. Instaliraj ESET Smart Security 4, Malwarebytes Anti Malware, i Spybot. Skeniraj ceo sistem pre nego sto nastavis da gubis zivce oko deinstalacije... __________________ Scourge of PCBerza
Norton, to je Notorni uzas! Koliko me secanje sluzi, postojao je...
06.09.2010. 00:27
status: user broj poruka: 10999
neki njihov (Symantec-ov) utility za deinstall NAV-a, i bio je besplatan i dostupan na S.-ovom sajtu... - - - - - - - - proveri u `services` da se nije zapatio neki Norton-ov. Takodje - startup stavke (run, pa onda `msconfig`...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.