Potreban program, tj. da li ovo uopste postoji :) ?
STRANA 1 OD 1
gile23
Potreban program, tj. da li ovo uopste postoji :) ?
02.09.2010. 23:22
T29098
status: user broj poruka: 9121
Koji ce svaki ukucan znak sa tastature da vuce u poseban txt fajl, a da taj koji koristi racunar to ne zna, moze da bude klasicna instalacija i da program bude vidljiv svima :), (znam znam treba da ne zna :)), ideja je tipa program se automatski pokrene i kada onaj pocne da kucka ono se sve belezi u txt fajlu koji naravno ja posle pokupim :).
Persona koja koristi racunar nece znati za sta ce sluziti taj program jer cu mu ja reci dezinformaciju :). Unapred zahvalan !
PS. Nisu nikakve kriminalne radnje, samo da nekom pokazem da se moze i to :).
Re: Potreban program, tj. da li ovo uopste postoji :) ?
02.09.2010. 23:27
status: user broj poruka: 9459
keyloger belezi sve zivo.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Koji ce svaki ukucan znak sa tastature da vuce u poseban txt fajl, a da taj koji koristi racunar to ne zna, moze da bude klasicna instalacija i da program bude vidljiv svima :), (znam znam treba da ne zna :)), ideja je tipa program se automatski pokrene i kada onaj pocne da kucka ono se sve belezi u txt fajlu koji naravno ja posle pokupim :) :: :: Persona koja koristi racunar nece znati za sta ce sluziti taj program jer cu mu ja reci dezinformaciju :). Unapred zahvalan :: :: PS. Nisu nikakve kriminalne radnje, samo da nekom pokazem da se moze i to :) :: :: Pozdrav!
Re: Potreban program, tj. da li ovo uopste postoji :) ?
02.09.2010. 23:28
status: user broj poruka: 19012
e pa pretera ga stvarno za zahtevima, pa da li si ti normalan gile bre, pa gde to ima? ima jedino keylogger i imas u win folder txt fajl sa logovima, ali ovo sto ti trazis je malo zahtevno..
:: Koji ce svaki ukucan znak sa tastature da vuce u poseban txt fajl, a da taj koji koristi racunar to ne zna, moze da bude klasicna instalacija i da program bude vidljiv svima :), (znam znam treba da ne zna :)), ideja je tipa program se automatski pokrene i kada onaj pocne da kucka ono se sve belezi u txt fajlu koji naravno ja posle pokupim :) :: :: Persona koja koristi racunar nece znati za sta ce sluziti taj program jer cu mu ja reci dezinformaciju :). Unapred zahvalan :: :: PS. Nisu nikakve kriminalne radnje, samo da nekom pokazem da se moze i to :) :: :: Pozdrav!
:: @gilopile Ovako keylogger software-a ima milion, zna li neko koji je najbolji :), jer me sve vuce na neke slog sajtove :: :: @lonley stvarno ne mogu da nadjem temu :: :: @imarkovic koliko vidim keyloggera ima raznih, od jednog dll fajla pa do citavih aplikacija koje beleze sve zivo :) :: :: Pozdrav!
@gilopile sad sam edit poruku :), taj sam malopre instalirao nista narocito, ali ovaj ardamax pravi cuda :). Ako ti treba neki zeznut software samo pogledas na warez-u sta ide :).
Evo sta poseduje :
Features · Hidden mode - Ardamax Keylogger will run in hidden mode, preventing users from knowing it is active. It will NOT show under Uninstall list, the Task list, or the Application menu! · Keystroke monitoring - Track all keystrokes pressed. If a keystroke is pressed, Ardamax Keylogger will secretly record it and save it to a hidden log file for you to view at a later date. · Email log delivery - keylogger can send you recorded logs through e-mail delivery at set times - perfect for remote monitoring! · Application tracking - Ardamax Keylogger makes it easy for you to find out where exactly a keystroke was pressed. Whenever a keystroke is typed, Ardamax Keylogger will record the application that was in use that received the keystroke! · Time/Date tracking - For extra precision, Ardamax Keylogger allows you to pinpoint the exact time a window received a keystroke! Perfect for when you leave Ardamax Keylogger running for days at a time and need to know when a specific keystroke was pressed! · Automatic startup - Ardamax Keylogger will launch itself each and everytime you bootup your PC. · Automatic startup in hidden mode- Configure Ardamax Keylogger to start recording keystrokes in hidden mode. · selectable log viewer - select which file format (plain text or web page) you wish to use to display your recorded Ardamax Keylogger keystroke logs. · Friendly interface - Ardamax Keylogger contains an extremely easy-to-use user interface, which will allow you to familiarize yourself with the software in no time!
Gilence,ajd sad iskreno,koju ribicu nam to spijuniras?Kakavo pokazivanje nekome...ma hajde molim te
:: @gilopile sad sam edit poruku :), taj sam malopre instalirao nista narocito, ali ovaj ardamax pravi cuda :). Ako ti treba neki zeznut software samo pogledas na warez-u sta ide :) :: :: Evo sta poseduje :: :: Feature :: · Hidden mode - Ardamax Keylogger will run in hidden mode, preventing users from knowing it is active. It will NOT show under Uninstall list, the Task list, or the Application menu :: · Keystroke monitoring - Track all keystrokes pressed. If a keystroke is pressed, Ardamax Keylogger will secretly record it and save it to a hidden log file for you to view at a later date :: · Email log delivery - keylogger can send you recorded logs through e-mail delivery at set times - perfect for remote monitoring :: · Application tracking - Ardamax Keylogger makes it easy for you to find out where exactly a keystroke was pressed. Whenever a keystroke is typed, Ardamax Keylogger will record the application that was in use that received the keystroke :: · Time/Date tracking - For extra precision, Ardamax Keylogger allows you to pinpoint the exact time a window received a keystroke! Perfect for when you leave Ardamax Keylogger running for days at a time and need to know when a specific keystroke was pressed :: · Automatic startup - Ardamax Keylogger will launch itself each and everytime you bootup your PC :: · Automatic startup in hidden mode- Configure Ardamax Keylogger to start recording keystrokes in hidden mode :: · selectable log viewer - select which file format (plain text or web page) you wish to use to display your recorded Ardamax Keylogger keystroke logs :: · Friendly interface - Ardamax Keylogger contains an extremely easy-to-use user interface, which will allow you to familiarize yourself with the software in no time :: :: Pozdrav!
Ma samo cepaj,ko ih sisa.Ne mogu ni ja da tvrdim da me neko ne spijunira,bice da nema 1000000 raznih spyware-a po netu koji se pokupe samo tako,ali kod mene nazalost ne moze naci nisa vredno/bitno:)
:: Kakva riba, ovo je od mnogo veceg znacaja :) :: :: Pozdrav!
sa keylogerima je taj sto ih imalo bolji antivirus otkrije i unisti, morao bi bas da se potrudis da ga ubacis u neciji komp. Osim ako nemas fizicki pristup pa mozes da disablujes antivirus dok ne instaliras(ubacis) keylogera i kazes antivirusu da on treba da bude tu gdeje i da je sve ok.
Napisi skriptu za Keyboard save inpul ili skini. Tu ti necu pomoci, jer su to kriminalne radnje, a nisam siguran za sta ce ti. Inace, svaki ozbiljniji admin to radi preko 20 godina , ne samo u Srbiji, nego u celom svetu, radi provere korisnika na lokalnoj mreze da se vidi sta su radili za vreme radnog vremena i provera lozinki( ne detektuje skriptu ni jedan antivirus, jer je legalno napisana daleke 1989 u IBM-u za kontrolu zaposlenih, pa posle samo doradjena), a i snima u jednu fasciklu sve sumnjive klikove misa u vidu slika, ako se buni Spyware ili Antivirus alat. Windows Script Host mora biti pokrenut prije instaliranja skripti, posto se radi o .vbs ekstenziji. A ako nije ukljucena onda otvori txt editor i snimi kao enable.reg. Ovo ce dozvoliti da se izvrsi .vbs skripta, ako nisi po instaliranju sistema je vec disebleovao.
Ili idi pa rucno promeni vrednost na1 enable, a 0 disable. Inace, ima preko 600 neispravnih skripti, ali ono sto je bitno da znas da ima 168 redova za Win 7, 128 za Win Vistu i 94 za XP. operator
:: Napisi skriptu za Keyboard save inpul ili skini. Tu ti necu pomoci, jer su to kriminalne radnje, a nisam siguran za sta ce ti. Inace, svaki ozbiljniji admin to radi preko 20 godina , ne samo u Srbiji, nego u celom svetu, radi provere korisnika na lokalnoj mreze da se vidi sta su radili za vreme radnog vremena i provera lozinki( ne detektuje skriptu ni jedan antivirus, jer je legalno napisana daleke 1989 u IBM-u za kontrolu zaposlenih, pa posle samo doradjena), a i snima u jednu fasciklu sve sumnjive klikove misa u vidu slika, ako se buni Spyware ili Antivirus alat :: Windows Script Host mora biti pokrenut prije instaliranja skripti, posto se radi o .vbs ekstenziji. A ako nije ukljucena onda otvori txt editor i snimi kao enable.reg. Ovo ce dozvoliti da se izvrsi .vbs skripta, ako nisi po instaliranju sistema je vec disebleovao :: :: Windows Registry Editor Version 5.0 :: :: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Script Host\Settings :: `DisplayLogo`=`1 :: `ActiveDebugging`=`1 :: `SilentTerminate`=`0 :: `UseWINSAFER`=`1 :: `Enabled`=dword:0000000 :: :: :: Ili idi pa rucno promeni vrednost na1 enable, a 0 disable :: Inace, ima preko 600 neispravnih skripti, ali ono sto je bitno da znas da ima 168 redova za Win 7, 128 za Win Vistu i 94 za XP :: operator :: ::
:: Operator, ako je ilegalno da se pisu ove skripte, pomozi da vidim da li su instalirane na mom kompu na poslu? :
Nije ilegalno napisati, vec da se koriste na nacin, kako je opisao gile 23. Ako zelis da ih onemogucis, onda samo desable Windows Script Host, pa proveri da li ti je instaliran Internet Information Services. Ako jeste, onda ga samo iz apleta Add/Remove Windows Components deinstaliraj i skripta se nece moci primeniti, pa kad sledeci put pokrenes komp, prikazace ti da ne moze da se izvrsi prenos preko IIS-a, pa ces znati da li imas podesavanja vezano za nadgledanje racunara na ovaj nacin. Inace, ima puno nacina da se zamaskira takva radnja od antivirusa i antispyware alata, tako da je to besmisleno i traziti, osim ako nemate previse slobodnog vremena. Najjednostavnije je ponovo instalirati win, pa onemoguciti windows script host po instalaciji, sto radim svima kojima odrzavam racunare.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.