kao sto naslov kaze treba mi nesto nalik everestu samo sto moze da mi napise detaljno koji je panel u pitanju.. razbio se ekran na nekom hp-u pa da vidim koji je model u pitanju da nemoram da ga otvaram posto nije moj a vlasnik je malo vise plasljiv
pa verovatno da nema rekoh aj mozda zna neko nesto :) everest vidi svasta nesto ali ne ono sto mi treba :) mozda ima neko sokocalce sto cita iz nekog bin-a na tft ko ce ga znati :)
Ne postoji takav softver,jer nema odakle da izvuce informaciju o modelu panela.Moraces da guglas,ili se raspitaj u nekom od laptop sevisa koji model panela ide u taj laptop.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: kao sto naslov kaze treba mi nesto nalik everestu samo sto moze da mi napise detaljno koji je panel u pitanju.. razbio se ekran na nekom hp-u pa da vidim koji je model u pitanju da nemoram da ga otvaram posto nije moj a vlasnik je malo vise plasljiv
najlakse .. googlaj model laptopa i trazi lcd replace .. inace na lcd se nalazi nalepnica na kojoj lepo pise koji proizvodjac/model .. elem lcd na lapovima nisu spojene edid linije pa nije moguce iscitati podatke o lcd-u .. samo otvaranje i demontaza lcd-a .. sto stvarno nije neki problem ako si pazljiv i 3x rezes 1x meris
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.