pitam se, za koji djavo ti je trebalo update-ovanje MSN-a???
:: :: Pozdrav svim :: :: Imam problem sa updateom MSN-a na komp :: :: U pitanju je starija masina Pentijum 4,Intel 2260 MHz,ploca socket 478...instaliran je Windows Xp Profesional SP2 :: :: Naime zelim da uradim update MSN nekom novijom verzijom :: :: Skinuo sam update sa sajta FileHippo.com ( MSN 2009,8.5 ),medjutim prilikom instalacije kod obe verzije mi se pojavi poruka :: :: A critical update is needed :: To continue this installation you need to install Windows update Agent 5.8.02469 or later :: :: Ovo sam pokusao da skinem sa neta ali nigde nisam nasao vazeci link :: :: Ukoliko neko zna o cemu se radi,nek se javi da mi pomogne da resim ovaj problem
na windows xp sp 2 treba samo da se instalira najnovija verzija ` windows instalera ` i to onda radi normalno. A da bi koristio stare verzije msn-a recimo 8.5, 7.5 .. moras da u properties aktiviras compatibilty mode i da izaberes windows 2000. E sad ako si menjao compatibility mode na msn-u 8.5..., a presao si na novu verziju msn-a moze da se desi da pobrljavi i nece da otvori konatkt listu !
Jos da dodam nikad mi se nije desilo da trazi nekog agenta ?, smrdi na spyware i sl.
ali zasto ne koristis v.8.1xx, on meni radi savrseno..a isti qrac, ne izgleda samo nasminkano kao 9.0...?
:: na windows xp sp 2 treba samo da se instalira najnovija verzija ` windows instalera :: i to onda radi normalno. A da bi koristio stare verzije msn-a recimo 8.5, 7.5 .. moras da u properties aktiviras compatibilty mode i da izaberes windows 2000. :: E sad ako si menjao compatibility mode na msn-u 8.5..., a presao si na novu verziju msn- :: moze da se desi da pobrljavi i nece da otvori konatkt listu :: :: Jos da dodam nikad mi se nije desilo da trazi nekog agenta ?, smrdi na spyware i sl :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.