Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kako bar izvaditi e-mail poruke iz manuelnog backupa Thunderbird-a?
STRANA 1 OD 1
operator Kako bar izvaditi e-mail poruke iz manuelnog backupa Thunderbird-a? 01.08.2010. 15:05 T28457

status: user
broj poruka: 4266
Ne moram povratiti profile i sve ostalo. Dovoljno bi mi bilo samo e-mail poruke. Sve ostalo mogu rucno da vratim. Ima li bar iko ideju?
operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik re 01.08.2010. 15:32 #234355

broj poruka: 209
Koristi program MozBackup. Njime možeš da radiš backup/restore mozilla proizvoda.

Nema na čemu!

raic Možda ovde ima neka ideja 01.08.2010. 15:37 #234357

broj poruka: 9006
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=25720

kanda je ono na kraju teksta bitno

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

operator re 01.08.2010. 16:02 #234361

broj poruka: 4266
Ma mzBackup je najveca glupost. Resenje za backup je samo jedino ovako, a da ce da radi svaki put.
Backup C:\Documents and Settings\Dinko\Application Data\Thunderbird
sa profiles.ini registry.dat.
E sad lik nie bio sacuvao ni profiles.ini registry.dat, pa sam pokusao da ga vratim sa operativnog sstema, koji je bio ranije.Restaurirao sam particije i prebacio na drugi hdd, pa sam onda pronasao profiles.ini i registry.dat, pa sam ih prebacio na stick, pa sam instalirao stari Thunderbird 2.0.23, pa sam otisao na C:\Documents and Settings\Dinko\Application Data\Thunderbird i unutar njega sam samo prekopiraoiz starog kompa file profiles,profiles.ini i registry.dat. Sreca da sam ga restaurirao, jer ne znam kako bih drugacije vratio podate, na novi. POpizdio sam, jer da sam ja backupovao ovo, ne bi se desila slicna glupost.
Znaci obavezno sve iz C:\Documents and Settings\Dinko\Application Data\Thunderbird, inace nemozes da vratis podatke.
Cak ni iz Mozille mi nisu znali da pomognu, koji su napravili taj .ebei prg. Koliko je sigurnije preko Office paketa XP030710,IncrediMail-a i Outlook Express-a, toliko mozes imati problema sa hunderbird-om.
Sa mozbackup ima problema i tehnicka podrska, a ne ja.
Samo isad instaliras Thunderbird 3.1.1 i uzias.
operator

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs