Zanima me da li postoji neki program s kojim mogu da skidam vise rapidshare,hofile,megaupload fajlova(linkova)odjednom...Znaci ne Jdownloader,Cryptload,DownThemAll i slicno,jer nemam premium account. Da li postoji uopste takav program? Susretao sam se sa raznim programima,ali kod svih nemogu da skidam vise od jednog parta(igre,filma). Ako nema,nemojte samo o promeni IP adrese na svaka 2 fajla,jer za to nemam zivaca. Razocarao sam se u torrent za fajlove preko 4GB,skidam Starcraft 2 jedva 5 seedera.:/ Za noc mi skine 2%,idi bre!
:: Zanima me da li postoji neki program s kojim mogu da skidam vise rapidshare,hofile,megaupload fajlova(linkova)odjednom...Znaci ne Jdownloader,Cryptload,DownThemAll i slicno,jer nemam premium account :: Da li postoji uopste takav program? Susretao sam se sa raznim programima,ali kod svih nemogu da skidam vise od jednog parta(igre,filma) :: Ako nema,nemojte samo o promeni IP adrese na svaka 2 fajla,jer za to nemam zivaca :: Razocarao sam se u torrent za fajlove preko 4GB,skidam Starcraft 2 jedva 5 seedera.: :: Za noc mi skine 2%,idi bre :: :: :: Hvala unapred,prihvatam sve sugestije ::
postavio si kontraditkorno pitanje kao free user mozes da skidas samo po 1 (i slovima jedan) fajl sa bilo kog host-era ako hoces vise od toga moras da budes premijum user koji ces progy koristiti ostaje na tebi da odaberes
Mozes 2 odjednom da skidas preko online proxy-a 100%. Ali pazi taj online proxy koristi hiljade ljudi :) i neki ga koriste za istu svrhu kao ti. To ti je jedini nacin :).
Pozdrav!
:: ne to.Nego vise rapidshare ili hotfile linkova odjednom :: :: ::
Za to ne postoji program jer je skidanje fajla omoguceno samo po jedan na svaku IP adresu.Kad promenis IP mozes dalje ali po jednoj Jje ograniceno za jedan fajl. Cak vecina servera ne daje pun protok za down zato je MU mama. Ako hoces vise file-ova odjednom moras da uzmes Premium nalog i to je to.
Rapid se popravio dosta, jer je zbog svojih sr*nja imao manji broj premium user-a pa su se malo smeksali :). Ali i dalje je MU mama :).
Pozdrav!
:: Za to ne postoji program jer je skidanje fajla omoguceno samo po jedan na svaku IP adresu.Kad promenis IP mozes dalje ali po jednoj Jje ograniceno za jedan fajl :: Cak vecina servera ne daje pun protok za down zato je MU mama :: Ako hoces vise file-ova odjednom moras da uzmes Premium nalog i to je to :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
:: Rapid se popravio dosta, jer je zbog svojih sr*nja imao manji broj premium user-a pa su se malo smeksali :). Ali i dalje je MU mama :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Za to ne postoji program jer je skidanje fajla omoguceno samo po jedan na svaku IP adresu.Kad promenis IP mozes dalje ali po jednoj Jje ograniceno za jedan fajl :: :: Cak vecina servera ne daje pun protok za down zato je MU mama :: :: Ako hoces vise file-ova odjednom moras da uzmes Premium nalog i to je to :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
na 1.5 mbps SBB imam 6kbps avarage(7gb Starcraft 2). Sta mi vredi MU?Da sedim i na svakih pola sata stavljam na down novi part...i tako 70 njih. Pa precu otici i kupiti kod nekog pirata na uglu nego uplatiti premium acc.
Nisi ni koristio MU, a tako pricas. Ne treba ti kod njega recconect, a ja mislim kada probijes 2GB onda moras 15 min da cekas i opet mozes da skidas, ali nisam siguran za ovo, nekad sam skidao po 4 gb dnevno i nista nije bilo :). Nema recconecta izmedju fajlova :).
Pozdrav!
:: na 1.5 mbps SBB imam 6kbps avarage(7gb Starcraft 2) :: Sta mi vredi MU?Da sedim i na svakih pola sata stavljam na down novi part...i tako 70 njih :: Pa precu otici i kupiti kod nekog pirata na uglu nego uplatiti premium acc :: :: :: ::
@Rale brale to je pre-release verzija.Nije LiBeRtY. @gile ovo moram da se registrujem. @doncocos sta je Partis? Hvala u svakom slucaju,al nema pomenute verzije.Aj nadjite ako vas ne mrzi.
:: @Rale brale to je pre-release verzija.Nije LiBeRtY :: @gile ovo moram da se registrujem :: @doncocos sta je Partis :: Hvala u svakom slucaju,al nema pomenute verzije.Aj nadjite ako vas ne mrzi. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.