Googlam mucim se vec 3 sata, a problem vucem vec godinu dana. Problem se zove clone tool i steady source, znaci steady source ne mogu nikako da napravim. Znaci kada pomeram kursor, source mi se stalno pomera, ovo vucem jos od cs 4, znaci sve sam zive opcije prevrnuo i nisam uspeo da napravim da bude steady. Ne bih pitao bezveze, jer sam sve prekopao i NISTA !
prakticno dobijes to sto si opisao samo moras da selektujes deo na slici koji ti treba, copy, new file, paste, edit, define pattern i vratis se u file koji radis i odaberes pattern stamp... nadam se da ti to radi radnju.
Ma nasao sam na drugi nacin, blendovao sam image, ali da ne duzim pricu. Ovo mi se i pre desavalo problem je kod Clone Stamp Tool. Problem je sledeci :
Lepo uzmem source alt+click, i pustim alt i pocnem da kloniram, ali frka je u tome sto se clone source stalno pomera. Iskljucim aligned gore koji bi kao trebao da drzi source fiksan, ali ne opet se source pomera.
Gledao sam tutorijal koji je pravio Deke Mcclelland (pravi najbolje tutorijale za Photoshop na planeti) i covek iskljuci lepo onaj aligned sve ok kod njega, a kod mene nece ? Bug wtf, isto mi se desavalo i na CS 4 i desava mi se sad na CS 5.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.