Artcut 2005 Pltdraw Sto se tice prvog,on mi treba samo u verziji 2005,a sto se drugoga tice,nije mi bitna verzija. Ja sam nesto sad jurio po netu,ali ih nigde nema,ima samo artcut 2009,a ovo treba da narezem nekom liku koji mi je narucio samo 2005 verziju.
O ukusima ne vredi raspravljati, rece djavo i sede u koprivu.
Svaka ti cast za artcut,ali ja sam skinuo ovu verziju,kad instaliram nema nikakav krek da omoguci pokretanje,ima neko polje za serial,ali nema mogucnosti da se ukuca pas,kao da je polje ugaseno. A za ovaj drugi na depositu mi trazi da platim da bih skinuo fajl,nema mogucnost kao na rapidu da kopiram linkove u neki od download managera.
O ukusima ne vredi raspravljati, rece djavo i sede u koprivu.
Upravo sam skinuo taj fajl sa deposit-a pomocu Jdownloadera. Samo copy-paste i odradio je posao. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Svaka ti cast za artcut,ali ja sam skinuo ovu verziju,kad instaliram nema nikakav krek da omoguci pokretanje,ima neko polje za serial,ali nema mogucnosti da se ukuca pas,kao da je polje ugaseno :: A za ovaj drugi na depositu mi trazi da platim da bih skinuo fajl,nema mogucnost kao na rapidu da kopiram linkove u neki od download managera :: :: :: O ukusima ne vredi raspravljati :: rece djavo i sede u koprivu :: ::
Za Pltdraw puno srece strasno je tesko naci CNC program bilo de ja sam jurio za Fax po netu jedno mesec dana i nasao neke 2d programe sa crackom iz 2000 godine bilo sta novije je strasno tesko naci.Ima ih na sajtu proizvodjaca al traze ogromne pare za skidanje na torrentu ih neces naci tako lako.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.