treba mi neki program za rad sa particijama u windows 7 ultimate 64bit.
paragon partition magic nece da se instalira zbog inkompatibilnosti, partirion magic ne radi pod 64-bit OS sam windowsov disk menagment ne moze da mi zavrsi posao...
Postoji Paragon partition manager za x64 sisteme,samo potrazi malo.Ja njega iskljucivo i koristim. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: treba mi neki program za rad sa particijama u windows 7 ultimate 64bit :: :: paragon partition magic nece da se instalira zbog inkompatibilnosti :: partirion magic ne radi pod 64-bit O :: sam windowsov disk menagment ne moze da mi zavrsi posao.. :: :: neki predlog?
Paragon partition manager server, profi program za particionisanje...odlican.
:: Postoji Paragon partition manager za x64 sisteme,samo potrazi malo.Ja njega iskljucivo i koristim :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: :: :: treba mi neki program za rad sa particijama u windows 7 ultimate 64bit :: :: :: :: paragon partition magic nece da se instalira zbog inkompatibilnosti :: :: partirion magic ne radi pod 64-bit O :: :: sam windowsov disk menagment ne moze da mi zavrsi posao.. :: :: :: :: neki predlog?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.