Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
ne rade mi shortcutovi,sta da radim?
STRANA 1 OD 1
Lug ne rade mi shortcutovi,sta da radim? 01.07.2010. 17:39 T27865

status: user
broj poruka: 993
ovako,htedoh sinoc da sredim bookmarks u operi,da neke linkove prebacim u kreiran folder da bi mi bilo preglednije,kad medjutim sam nehotice obriso taj folder,komlet sa linkovima.u pokusajima da ga pronadjem i kad sam mislio taj je,ja na desni klik pa,open with,pa nadjem operu pa klik kad ono nista.nije taj fajl.nema veze,pomislim,ajd da se malo poigram.kad ono sve precice vode ka operi.odem na start,pa programs,pa u ono sto ocu,dzaba uvek otvara operu.i office isto tako.ajd da probam sa open with u neki drugi,isto,mislim otvara sve precice,i preko programs,u poslednjem zadanom.trenutno je to HWMonitor.i da ,opcija da svaki put otvara u tom programu je odcekirana,probano i jedno i drugo.ako neko zna sta bi moglo biti..,ako nista onda cu reinstal,al onda mi kazite gde win7 64bit.,cuva sejvove za.Assassin`s Creed II,S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat,METRO 2033.makar za AC2 jer ga igram sa zeninim sestricem a decko je preso polovinu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 01.07.2010. 17:58 #227168

broj poruka: 9006
Samo si promenio asocijaciju za .lnk fajlove. vidi oće li ti pomoći ovaj fix, unzipuj, pokreni, restartuj komp pa da vidimo. Ne obraćaj pažnju što piše vista, radi i na sedmici.

http://cid-4fc3e8fc77f77286.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/lnkfix.zip

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Lug ha,radi fix! 01.07.2010. 18:18 #227172

broj poruka: 993
@raic,zahvaljujem.moro sam samo da ugasim avasta da bi mogo da skinem fix.dobra stvar ova PC Berza!

raic Nema problema 01.07.2010. 18:21 #227175

broj poruka: 9006
I nije loša, ima tu i tamo dobrih stvari da se pročita između slojeva prostakluka. Živ bio i blagoslovio te Veliki Gremlin.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Snoopy- xD 01.07.2010. 19:26 #227191

broj poruka: 6083

Raicu, e jesi lud :D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs