ovako,htedoh sinoc da sredim bookmarks u operi,da neke linkove prebacim u kreiran folder da bi mi bilo preglednije,kad medjutim sam nehotice obriso taj folder,komlet sa linkovima.u pokusajima da ga pronadjem i kad sam mislio taj je,ja na desni klik pa,open with,pa nadjem operu pa klik kad ono nista.nije taj fajl.nema veze,pomislim,ajd da se malo poigram.kad ono sve precice vode ka operi.odem na start,pa programs,pa u ono sto ocu,dzaba uvek otvara operu.i office isto tako.ajd da probam sa open with u neki drugi,isto,mislim otvara sve precice,i preko programs,u poslednjem zadanom.trenutno je to HWMonitor.i da ,opcija da svaki put otvara u tom programu je odcekirana,probano i jedno i drugo.ako neko zna sta bi moglo biti..,ako nista onda cu reinstal,al onda mi kazite gde win7 64bit.,cuva sejvove za.Assassin`s Creed II,S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat,METRO 2033.makar za AC2 jer ga igram sa zeninim sestricem a decko je preso polovinu.
Samo si promenio asocijaciju za .lnk fajlove. vidi oće li ti pomoći ovaj fix, unzipuj, pokreni, restartuj komp pa da vidimo. Ne obraćaj pažnju što piše vista, radi i na sedmici.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.