najbolje okanite se tog glupog Face-a....Koliko se meni cini probaj na live,com da ides da si zaboravio pass,trebalo bi da postavi sigurnosno pitanje koje valjda tvoja sesta zna..(ne znam tipa omiljeni nastavnik,broj telefona itd itd.) LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: hehe.zaboravna seka,jel mogu nekako da provalim tu sifru od maila :: :: ::
:: Gledaj, na Balkanu, postoji odvajkada način kako se prisetiti zaboravljenog passworda... pitanje je da li ti se sviđa taj metod. Zove se batina :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko će duže sačuvati lozinku. I tako mučili Amerikanca 10 minuta i Amerikanac oda lozinku. Rusa tukli pola sata i on oda lozinku. Na kraju Bosanca biju li, biju čitav dan, a onda ga bace u tamnicu, a on ništa. Posle 3 dana ulaze u tamnicu da mu čestitaju pobedu i nalaze ga kako nervozno šeta gore-dole i viče: Seti se lozinke, budalo!!!
Novi Face book nalog ako nista drugo ne uspe mada mozes da pises administratoru i sa drugog email-a ako ti ovaj na msn-u ne radi.
:: Gledaj, na Balkanu, postoji odvajkada način kako se prisetiti zaboravljenog passworda... pitanje je da li ti se sviđa taj metod. Zove se batina :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.