Prtpostavljam da vecina vas zna za ovaj dodatak firefox-u,medjutim veoma korisna stvar za one koji ne znaju. Ja sam se recimo patio ko majmun sa vecernjim download-om,jer lisica nije imala opciju za shutdown after download is finish
Nas matore ubiše ružne navike koje smo stekli tokom godina, ja ne prelazim jer ne mogu da namestim plugin za mišje gestove da mi na chrome radi kao na lasici.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ovaj ili ovakav dodatak bi trebalo da imaju svi browser-i,...
27.06.2010. 00:18
status: user broj poruka: 10999
download manager-i i slicni programi. I to programeri DOBRO ZNAJU, ali YeduGowna... - - - - - - - - @SSS=Nema razloga da ne koristi i jedno i drugo, po potrebi. Ima Chrome i nekoh nedostataka...
:: Kod mene hrom radi ko kilavi radovan. Najbržom mi se pokazala mozilica developer preview koju trenutno koristi :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
Sve moguće sam isprobao. Kod mene radi katastrofalno loše.
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: koji Chrome koristis? nema sans :: :: :: :: Kod mene hrom radi ko kilavi radovan. Najbržom mi se pokazala mozilica developer preview koju trenutno koristi :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: ::
:: Sve moguće sam isprobao. Kod mene radi katastrofalno loše :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: koji Chrome koristis? nema sans :: :: :: :: :: :: :: Kod mene hrom radi ko kilavi radovan. Najbržom mi se pokazala mozilica developer preview koju trenutno koristi :: :: :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.