1. nedostaju mi pojedine slike u browseru...kad otvorim recimo pc berzu `izdvajamo iz ponude` sličice...i u operi i u exploreru ( 8 )...uradjen je update windosa ( xp ) i stavljen novi flash player....Šta se pokarabasilo ??? na notebuku je sve ok ali me urniše na desktopu 2.koji pin se na SCART-u seče za ukidanje automatiskog prebacivanja na uključeni uredjaj ... nervira me da kada uključim tv on automatski ode prvo na dekoder...po netu mi je dilema jer su opisi različiti
Seci zicu na osmom pinu, to je automatski AV preklop, dovoljno je samo sa jedne strane napraviti prekid ali ne odstraniti ga skroz, mozda ti nekada i zatreba. Pozdrav
Zaboravih, obavezno izoluj kablic sa pina br.8 da se ne desi kakav `kurcslus` posto je on pod naponom i moze sa se desi da dohvati onu limenu oblogu koja je na `masi`!!! Samo malo izolir trake ili selotejp ako nemas izolir!!! Poz...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.