Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
RAR Password cracker
STRANA 1 OD 1
Ishmerish RAR Password cracker 18.06.2010. 13:38 T27558

status: user
broj poruka: 7285
Vec par puta mi se desava da skinem igru ili film a da su prito rar fajlovi zasticeni password-om.
E sada na download stranici pise posetite sit ako vam treba password,medjutim ni jedna od tih adresa ne radi.
Tako da se moje pitanje odnos na neki program za razbijanje rar enkripcije,naravno ako neko od vas ima provereno resenje.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 18.06.2010. 13:42 #223529

broj poruka: 9121
Slabo ces sta odraditi sa password cracker-ima, samo googlaj link ili ime rar-a.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Ma i to sto kazes 18.06.2010. 13:54 #223531

Cim sam ga ukucao odmah mi je izbacio password.Medjutim imam par stvari za koje nemogu da izguglam password.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

gilopile ... 18.06.2010. 15:36 #223560

broj poruka: 9459
Postoje programi za razbijanje sifri,ako pass sadrzi vise karaktera proces moze da potraje bukvalno i mesecima.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

quna ... 18.06.2010. 16:23 #223587

broj poruka: 1642
Jednom sam bio u bezizlaznoj situaciji i bakcao se neko vreme sa tim programcicima i na kraju jednostavno zaboravio na to sto sam skinuo jerkao sto rece gilopile, teorijski mogu da razbiju pass ali prakticno ce to da traje zauvek...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .. 18.06.2010. 18:30 #223620

broj poruka: 4054

manse toga .. drugi put prvo proveri dali shifra radi pa ondak skidaj .... sa brutal force metodom ako je ver rar >2.9 .. pre ce da ti explodira cpu nego sto ces naci sifru ukoliko je veca od 7 znakova
banep RE 19.06.2010. 12:43 #223787

broj poruka: 537
Ehh, ja sam jednom pogresno ukucao pass kad sam pakovao fajlove u winrar-u. Uploadovao i zalili mi s eljudi da ne mogu da otpakuju. Probao i vidim stvarno nece. Pokusao da izvalim sta sam pogresno kucao i nisam uspeo. Cak sam i znao dosta slova jer sam znao sta sam hteo da ukucam. Tad sam probao 5-6 najpoznatijih programa za razbijanja rar pass-a. Nista nije uspelo tako da ti kazem batali. Ako mozes da nadjes pass preko linka, tj. preko googla. Pokusaj i sa drugim pretrazivacima jer je meni jednom kad google nije mogao da nadje nasao ASK.

Ishmerish Probao sam ih ja pre godinu-dve 19.06.2010. 12:55 #223790

I znam da tada nisu bili ni za k...,sa forced razbijanjem trajalo je vecnost.
Ali sam temu postavio cisto da vidim dali se mozda nesto izrodilo u medjuvremenu.

Sve u svemu hvala svima.

Lala 4ever!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs