Pomozite mi u konfigurisanju Mepisa 6.0 za rad sa Intel 536EP modemom na Verat.net
STRANA 1 OD 1
Gonzales
Pomozite mi u konfigurisanju Mepisa 6.0 za rad sa Intel 536EP modemom na Verat.net
06.12.2006. 08:39
T2754
status: user broj poruka: 53
Brzi Brzi Gonzales krece u akciju Instalirao sam Mepis 6.0.Potrebna mi je pomoc u konfigurisanju modema za rad na Verat-u.U Mepisu ima opcija koju sam iskoristio za automatsko konfigurisanje (pravljenje konekcije) za Verat na broj u Beogradu,ali mi ni na taj ni na dodatni 042 SMIN broj ne radi kako treba.Ni lokalni broj 329111 ne radi.Kada pokusam da se prikacim na mrezu pomocu nekog od brojeva iz lokala/okoline stize mi poruka dobrodosli na Verat net,broj tehnicke podrske i e-mail podrske.Onda veza pukne sa porukom Error2 >unknown ...IPDDR host.Ako upotrebim SMIN broj veza pukne otprilike s porukom: SVC ..access restricted for authorized users only; a potom timeout expired .... Imali neko Instaliran Mepis i da jos koristi Verat-net dial -up sa ovim modemom? Pomoyite meni i pomocicete mnogima jer je Intel 536EP cest modem kod nas. Gonzales krece u akciju
U polje Customize ppp Arguments unesite receive-all i sacuvajte. U Login Script izbrisite redove sa Expect ogin i Expect assword. Ostavite samo send redove sda username-tom i passwordom .Tako konfigurisana veza na Veratu nece pucati.Resenje nije moje vec sa foruma Sveta kompjutera od korisnika Miruna.Bitno je da radi. Svako dobro Linux-asima,Gonzales
Koristio sam ga do skoro ali ne na Veratu vec na PTT-u. Ne volim KPP, koristim vwdial, konfigurisi dns-ove, probaj sa tim i obavezno ukljuci Stupid mode.
The box said: \`Windows XP or better, so I installed Linux\`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.