Iz naslova se vidi, znaci uspeo sam da izvadim video snimke, ali na slikama sam prsao. Imam ikone jpega, imam i dimenzije u kilobajtima ali nema preview-a Nadam se da je neko vec resio ovaj problem, jer deluje nepopravljivo ? Guglao sam ali nisam nasao resenje. Sve sto sam saznao, to je da moji jpeg fajlovi nemaju u headeru jfif (otvorio sam ih sa total commander), dok sve normalne slike imaju ispravan header.
iz nekog razloga sam i ja imao problem sa slikama, sto se tice GetDataBack, konkretno, onim sto su skorije zapisane na disku, a slike od ranije, koje su stajale duze vreme na hardu, te sam izvukao bez problema...
Re: Re: Recuva, iako besplatan program, do sada mo je vracao 90% ...
17.06.2010. 18:49
status: user broj poruka: 3992
ja sam fala bogu sve vratio sa GetDataBack,i on mi je no.1 jer sam za tih par dana isprobao maltene sve programe,a recuva najslabije rezultate je dala!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: meni se mnogo svidja taj program i intefejs, ali nikada nisam uspeo da povratim sve podatke, kao npr. u GetDataBack.. :: :: :: :: obrisanih fotki :: :: :: :: :: ::
jedan od omiljenih mi je photorec, probao sam i recover my files. Ali su svi vadili manje od get data back. Cak je on nalazio sa sve folderom(imenom foldera), ali sad imam izvadjenu gomilu slika koje ne mogu da otvorim. Pa pitanje bi bilo jel ima neko ideju kako da se te slike oprave ?
:: :: jedan od omiljenih mi je photorec, probao sam i recover my files :: Ali su svi vadili manje od get data back. Cak je on nalazio sa sve folderom(imenom foldera), ali sad imam izvadjenu gomilu slika koje ne mogu da otvorim. :: Pa pitanje bi bilo jel ima neko ideju kako da se te slike oprave ::
Moj blentavi burazer je greškom formatirao HD sa nekoliko hiljada slika svog deteta, koje je čuvao da nareže na DVD. Sa ovim programom sam mu vratio sve do jedne...
Prijatelj kome sam ja osakatio slike nije imao vise strpljenja da ceka da skaniram sa ostalim recovery softwareom, posto sam ja navodno vec iscupao sve sto moze. Znaci drage volje bih probao sve programe koje ste preporucili, ali mi hard disk nije pri ruci. Medjutim slike koje sam izvadio nisu nikako dale rezultate. Probao sam dosta raznih jpeg recovery programa, ali nijedan nije uspeo da u tom fajlu vidi pravu sliku, ocigledno sam ja skinuo samo djubre.... THX u svakom slucaju !
po meni ubedljivo najbolji program.Namerno sam za test formatirao hdd 5x izvukao mi sve nazad.po njihovom kazu da cupa i do 7x formatiranja ali mrzelo me da probam. Probaj pa vidi ali mnogo vise cupa podataka nego get data back.
Samo ova verzija, Enterprise, moze da povrati fajlove koje izaberesh posle skeniranja. Za to se u programu pokrene file recovery pa se uradi super scan. Vraca i posle formata i instalacije Windowsa, Viste...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.