za windiws sedam 7600 ultimate 64-bit skinuo sam MUI language pack, ali nece da se aktivira taj exe. postoji i srpski cirilica LIP, ali on je samo za 32-bitni sistem
Ja sam to već rešio, pa ću ti pisati na srpskom, a ti prevodi na engleski (nije teško). Kontrolna tabla/Sat, jezik, region/Promena jezika prikaza/Instaliraj-deinstaliraj jezike... Jezički paket sam skinuo sa Win. update, tj preuzeo sam ga kao opcionalnu ispravku. Posle restarta računara sam samo odabrao u padajućem meniju Srpski, Win. je tražio odjavu i prijavu, i kod mene radi kako treba. Ako to nije rešenje kod tebe, pretpostavljam da je neka lokalizovana verzija 7-ce, koja nema opciju promene jezika. To sam višao na računarima koji stignu iz Francuske i Švedske, gde je uvek legalan sistem već instaliran.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.