ja sam odusevljen ovim programcicem, specijalno preporucen za poslovne ljude sa puno obaveza, a moze i home varijanta, radi u pozadini, neprimetan je i diskretan, ima opcije tipa, promene boje slova i pozadine, transparentnost, lak za koristenje, a svega 790kb, ma extra:
ma ovo ti je ultra jednostavan program i beleska se kreira u roku od 2 sek., nema nikakvih dodatnih podesavanja da smaraju, samo alarm,font i boja, sticky notes je ipak napredniji, a i ima preko megabajt :P
:: To moze da prodje na xp-u, na Win 7 imas sticky notes :: :: Pozdrav!
Nekih, tako, super ultra deluxe programa, čudo jedno gigabajta, problem je što za većinu NE MOGU da se setim da imam, čemu služe i kada bi ja to našao vremena da ih probam a kamoli koristim.... dobar deo je tih sticky podsetnika koje zaboravljam da instaliram, mrzi me da ih koristim, a kada i upišem nešto, posle ga isključim kada bi trebao da me podseti jer me u međuvremenu nervira njegova sekunda i po pri start-up-u. Star-up je moj i samo MOJ. O čemo ono beše tema???
ja sam prvi koji mrzi te programe koji se uvlace u startup, tako da imam od instalacija samo ono sto mi treba, te sitne gluposti sam sve obrisao, ali ovaj programcic se i ne oseca u radu, mislim, mora da se pali u startup-u, u tome i jeste poenta, a pali se u milisekundi, to nikome ne smeta, i nikad ne mora ni da se gasi, probaj, videces..
:: Nekih, tako, super ultra deluxe programa, čudo jedno gigabajta, problem je što za većinu NE MOGU da se setim da imam, čemu služe i kada bi ja to našao vremena da ih probam a kamoli koristim.... dobar deo je tih sticky podsetnika koje zaboravljam da instaliram, mrzi me da ih koristim, a kada i upišem nešto, posle ga isključim kada bi trebao da me podseti jer me u međuvremenu nervira njegova sekunda i po pri start-up-u :: Star-up je moj i samo MOJ :: O čemo ono beše tema??? :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Danas me već navukao rasha da se uvatim njegove `Kite`, tako da mi je za danas dosta. Sutra maybe. U stvari, meni zbog posla više odgovara pravi kalendar - planer, kojem je ubacivanje kratkih beleški i podsetnika tek deo funkcija, tako da...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.