ako hoces da je rezes svaki program je konvertuje u audio ako izaberes AUDIO CD, a ako ne ne znam sta ce ti audio na kompu, pojacati kvalitet iz postojece neces moci, bolje nadji na netu ako ima ta pesma u FLAC formatu da cujes sta je kvalitet
:: Možda mu treba da sluša na nekom starom cd plejer :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
koji god program za rezanje da imas samo idi na opciju AUDIO CD i prebacuj pesme, program sam konvertuje i rezi POLAKO, nekad nece da citaju diskove ako su narezani na marsovskim brzinama
Kroz Nero izabereš Audio CD, i staviš lepo mp3 pesama koliko može da stane kao Audio CD i konvertovaće ti lepo to tokom rezanja... __________________ Scourge of PCBerza
Obican audio ti je CDA ili CD-DA, ali to su samo nazivi koje kompjuter prikazuje da bi imao predstavu sta se tu nalazi. WAV ti je najpriblizniji onome sto se moze nazvati CD audio. Sve ostalo su neka vrsta kompresije i kodiranja.
:: :: :: da li je neki od ovih fomata obican AUDIO: monkey`s audio,wav,wma ::
Startuj ovako, klikni na start, izaberi Nero, pa idi na data, pa startuj Nero burning Rom.
Kada se startuje imaces u sredini prozor gde u gornjem levom uglu biras CD ili DVD. Naravno izaberi CD, ispod toga imas CD Audio, izaberi njega i klikni na NEW. ubaci mp3-jeve u levu stranu. Klikni gore na ikonicu Burn, u novom prozoru pod opcijom burn(imas gore par opcija....label, date, misc....) izabri brzinu rezanja (pozeljno najmanja), i klikni dole na Burn
:: :: :: pokusavam da nadjem neki program kako bi konvertovao sa mp3 u audio,jer izgleda da to nero 9 nemoze ili ja ne znam...: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.