Vidiš, ja sam imao problem sa Logi Media tastaturom i ranijim AIMP verzijama, ali je to jednostavno ispravljeno, i media dugmići su proradili.
Jel imaš svež AIMP2 ? I predpostavljam da ti samo u WMP-u rade...
:: Da li slučajno znaš postoji li podešavanje kojim bih mogao da promenim da mi aimp koristi softtouch button na lapu koji mi služi za volume control :: :: Nemam nikakav utility za soft touch dugmiće, a lap je pavillion dv9000 :: :: Dakle ne mogu da kontrolišem master volum kada mi je uključen aimp što me poprilično iritira :: support normalit :: ::
da svež najsvežiji. Media plejer nisam ni probao. Kada mi otovri nešto u njemu dobijem ospice.
Mada mi soft buttoni za pause/play, rew i ff kao i mute lepo rade na aimpu... jedino me volum control iritira...
Sve ovo na sedmici naravno. support normality
:: :: Vidiš, ja sam imao problem sa Logi Media tastaturom i ranijim AIMP verzijama, ali je to jednostavno ispravljeno, i media dugmići su proradili :: :: Jel imaš svež AIMP2 ? I predpostavljam da ti samo u WMP-u rade... :: :: :: Da li slučajno znaš postoji li podešavanje kojim bih mogao da promenim da mi aimp koristi softtouch button na lapu koji mi služi za volume control :: :: :: :: Nemam nikakav utility za soft touch dugmiće, a lap je pavillion dv9000 :: :: :: :: Dakle ne mogu da kontrolišem master volum kada mi je uključen aimp što me poprilično iritira :: :: support normalit :: :: :: ::
Imao sam 2x2.0 sistem (hifi + sateliti), i kad pustim neshto iz aimpa on lepo odradi tu stvar i onda kad treba da predje na sledecu on pobrljavi i iskljuchi neka 2 zvuchnika (ili prednje ili zadnje). Da li imate ideju kako ovo reshiti (mada nemojte razbijati glavu jer sam se vratio na 1x2.0 sistem (samo hifi)).
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Imao sam skoro slican problem sa nekom kantom i sa karticom CMI8738.Posto imam 2 pojacala i 4 zvucnika hteo sam da ih spojim da imam kontrolu sa front i rear speaker.Winamp nije hteo da reproduktuje rear zvucnike,cak i kada sam ukljucio Xear 3D,ali kada sam u winamp-u pod `out` umesto `directSound output` ukljucio Wave output,sve je proradilo.Za Aimp ne znam kako bi islo,nemam ga trenutno instalisanog.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imao sam 2x2.0 sistem (hifi + sateliti), i kad pustim neshto iz aimpa on lepo odradi tu stvar i onda kad treba da predje na sledecu on pobrljavi i iskljuchi neka 2 zvuchnika (ili prednje ili zadnje) :: Da li imate ideju kako ovo reshiti (mada nemojte razbijati glavu jer sam se vratio na 1x2.0 sistem (samo hifi)). :: :: Fifteen minutes of being famou :: A whole lifetime of being aimles :: ::
Ne,nisam ni rekao da mislim da je do ploce.99 % je softverski problem.Ne znam sta da ti kazem...poigraj se malo opcijama u plejru kojeg koristis(input,output...)I meni se isto desavalo sa gore pomenutom krs karticom.Kada bi u winamp-u preslo na sledecu numeru,iskljucili bi se rear zvucnici,a kada bi nasumicno kliknuo na neku drugu,oni bi se ukljucili...ne secam se tacno sta sam prckao,kada ponovo pokusam(iz inata) i uspem da prokljuvim,rado cu to podeliti s tobom.Ta krsina od compa mi je tu negde po sobi u rasutom stanju,pa kad je sastavim pokusacu.
:: Ocesh da kazhesh da je mozhda do ploche?! Pazi nije ne moguce, ali mi je malo chudno :: :: Fifteen minutes of being famou :: A whole lifetime of being aimles :: ::
Prvo probaj u winamp-u da umesto `directSound outpu`t stavis `Wave output`,mislim da bi to resilo problem. Npr. kartica ALS4000(krs krseva),kako bi proizvodjaci tvrdili da je skoro besumna,ona bi sebi ugasila output(kada nista ne svira),kako se nebi cuo sum,a kada bi se nesto pustilo,onda pri otvaranju output-a bi se cuo pucanj koji moze i zvucnik da izbije:O.Mislim da se gasila(ako nista ne svira)za nekih 3-4 sekunde.Zamisli koji je haos kada se otvaraju folderi(onaj zvuk stapica),pa kad grune...zasu!
E taj pucanj tj. kada kartica otvara output,iz nekog razloga ne otvori sva 4 kanala,a opcijom wave output je uvek otvoren,bar mislim da je tako
:: Pa trenutno ne mogu da probam jer drugi par zvuchnika nije kod mene a i ceo rachunar ne fercera kako treba. Ali chim budem mogo probacu :: :: Fifteen minutes of being famou :: A whole lifetime of being aimles :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.