**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Dok sam ja sklapao recenicu preduhitrio si me :) :: Hvala u svakom slucaju :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
Odkud tebi ideja da sam u crveni tabor? Samo sam postavio temu o novom drajveru, kao što to često radim za programe. Pa jel moram da budem crvern da bih smeo da vas obaveštavam o novom Catalystu? Nisam znao za ovo, ja se izvinjavam ako se neko uvredio.
The Way It`s Meant To Be Played
:: otkud ti u crvenima :: :: Pozdrav : :: :: :: ::
Caos druze, video sam u tvom potpisu da imas Samsung F3 HD502HJ, pa imam neko pitanje :) Planiram uskoro da ga kupim, da zamenim ovaj moj prespori WD.. Kako se pokazao kod tebe? Brzina, tisina, ne greje se puno? Citao sam dosta, kazu da je bas brz, ali eto tebe da pitam :) I jel ima velike razlike izmedju 16mb i 32mb bafera?
Jos nesto, sta si odlucio za cpu kuler? Pitao si me skoro za Thermaltake V1. Ja imam onaj bakarni, mnogo je dobar, nije ni veliki, necujan je, hladi odlicno, tako da bih ti ga preporucio. Ja sam narucio iz Emmi-ja (Cacak), tad je kostao 2700, sad je 2800.
Ma pusti čoveka, možda sanja o 4k postova, nemoj da mu staješ na muku
Be the change you want to see in the world.
:: @Tr0pIcAn0 :: Ne spamuj. Ako te zanima, pitaj ga na mail, a ne ovde. Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali ovo je čist spam :: :: @gile23 :: nVidia do kraja života : :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: Smorili ste sa taborima Odavno! Ali kad ih ne bi bilo onda ne bi bilo ni svadja na forumu,ili bi ih bilo mnogo manje...A ovde ko god nema znanja uvek moze da se `dokaze` lupanjem gluposti i galamom...Bez klanova i svadja najveci `strucnjaci` sa ovog foruma ne bi mogli da skrenu paznju na sebe i bili bi totalni anonimusi. A jos kad bi im se zabranilo da hvale sami sebe!Pihhhhh...Propast.
Znaš, kad neko priča na sve strane svima da nikad nije kriv za svađu bla bla truć, kako ga `znanje izdvaja`, kako je svim trn u oku....nekome, ko zna još manje to možda i zapadne za oko. Što je najgore ti anonimusi koju su postali nešto za tri meseca iskustva (diskutabilno), ako se ne bi probili na jednom, probili bi se na drugom mestu u drugoj oblasti ili na drugom forumu, pitanje je samo gde bi bili smešniji .
Ali o drajverima je reč. Neka ih u arhivi ,zatrebaće, a možda i ne
:: :: :: Smorili ste sa taborima :: Odavno! :: Ali kad ih ne bi bilo onda ne bi bilo ni svadja na forumu,ili bi ih bilo mnogo manje...A ovde ko god nema znanja uvek moze da se `dokaze` lupanjem gluposti i galamom...Bez klanova i svadja najveci `strucnjaci` sa ovog foruma ne bi mogli da skrenu paznju na sebe i bili bi totalni anonimusi :: A jos kad bi im se zabranilo da hvale sami sebe!Pihhhhh...Propast. :: :: :: DaSickSystem
i drajveri crossfirex profile i nisam odusevljen, ima nekih malih poboljsanja koaj meni nista ne znace, CF isto samo neki bagovi za Starcraft Ii Beta i Bad Company 2 su popravljeni i nsita vise...
Drajver nije nista posebno ocekivao sam neke profile za nove igre tipa split second koja mi na Very High ocajno radi a GPU koristi po 30%, sranje.....
Mogli bi malo da se potrude da za svakku novu igru naprave profil, vidim po netu nVidia je izbacila sa ovim najnovijim drajverom profil za split second i bolje radi....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.