Na „starom” računaru, WINDOWS XP, imam Ofiice 2003. Pošto često kucam tekstove na srpskom (latinica/ćirilica) veoma mi je koristan Serbian latin user interface pack za Office 2003. Međutim, na nedavno reinstaliranom računaru, Windows 7, Office 2007, nemam Serbian latin user interface pack za Office 2007, što mi jako nedostaje (speling, provera pravopisa). Sa Majkrosoftovog sajta sam skinuo fajl lip.exe, koji bi trebalo da radi nešto slično za ćirilicu, ali kod mene ne radi (možda radi na cirilici Bosnian, ali nisam pokušavao). Molim za neki savat oko programa za proveru pravopisa za srpski ćirilični i latinični jezik za Office 2007. Unapred hvala!
Imao sam neku i bolju varijantu čini mi se, nikakva Crna i još gora se ne pominje, samo mi crnci... nego, ima li isto to i za office 2010, on je ionako samo malkice našminkana 2007-ica, ništa spektakularno novo?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.