meni kad doje ne postavim temu 2 mseca a nekad 3 za tri dana ali evo, imam jebeno veliki problem, imao sam bs player i k-lite mega codec 8.xx i stavim ja najnoviji bs 2.53 i najnoviji k-lite mega 9.xx i nema sanse da pusti film preko bs-a, preko media classic-a moze ali preko bs-a nemoze trazi kodeke, i ja instaliram te koje hoce i o5 nemoze, probao da instaliram prvo k-lite pa bs, i obrnuto nema sanse, radio sam restore 5x i pomaza ali mi vrati na stari i cim instaliram novi kao trebaju mu kodeci u cemu je proble `ebem ti vistu.
P.S. samo mi nemojte preporucivati druge playere koristim bs i nije mi jasno sta je problem
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Bs Player,opcije,preferences,video. Desno gore ti je video rendering.Promeni da nebude DEFAULT,PROBAJ NEKI DRUGI.Tako sam ja uspeo jos davno da namastim da bs player radi na VISTI.JAVI REZULTAT.POZDRAV
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
ma ticbra sve sam zivo probao i vmr9renderless,haii,overlay, sve zivo on nece da pusti film jer trazi kodek, koje je on instalirao a neke filmove moze a hd matroska ono .mka nece od kako sam instalirao drugi probao sam free nece ni on ne razumem
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: Bs Player,opcije,preferences,video. Desno gore ti je video rendering.Promeni da nebude DEFAULT,PROBAJ NEKI DRUGI.Tako sam ja uspeo jos davno da namastim da bs player radi na VISTI.JAVI REZULTAT.POZDRA :: :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: ::
Već odavno puštam filmove isključivo iz WMP Classic koji se nalazi u okviru K-Lite Mega Codeca. A, ako nešto zakaže, tu je KM Player. Na sve ostale plejere sam zaboravio.
ali na 7ci, proguglaj da vidis msm da moze da bude da ima neki konfiguracioni fajl na c koji mu ebe konfigurisanje kodeka(ne vezano za install direktorijum bs plejera), treba on da se obrise i onda ce moci mozda da se puste filmovi, ja nekad vise puta uradim uninstall install kodeka i plejera i onda proradi nekad, ako ni to nece, uzmi onda neki stariji bs snimi, nema razilke, ako opet nece onda windows se nesto prejebaja, nzm kako drugacije da ti pomognem...... :(
Deinstaliraj Bs player i k-lite, i prvo instaliraj BS ali kada te na polovini instalacije pita da li hoćeš da instaliraš BS codec ti pritisni cancel i kada se završi instalacija onda instaliraj k-lite. Barem kod mene tako radi.
hvala vam momci na pomoci ali nisam nista uspeo, probacu sa starim o5 i probacu zadnje dve preporuke javicu ako ista uradim a trenutno sam instalirao km player, moze li neko ko ga koristi da mi kaze najbolja podesavanja?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.