Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Cover Creator.
STRANA 1 OD 1
jaydee Cover Creator. 20.05.2010. 09:44 T26921

status: user
broj poruka: 95

Potreban mi je neki softver za kreiranje omota (potrebna mi je samo Front strana), ne mora da ima teme, bitno mi je da moze da uvuce sadrzaj sa Audio CD-a koji ja mogu da editujem.

Da napomenem da sam koristio Roxio Cover Designer (Easy CD Creator) i Nero Cover Designer, ali trazim neko drugo softversko resenje.

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 20.05.2010. 11:08 #215391

broj poruka: 4163
CoverXP ti je dobar. Imaš free verziju da skineš sa neta.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

jaydee Re: Re 20.05.2010. 13:35 #215445

broj poruka: 95

servispc, hvala na predlogu, ali CoverXP nema opciju da povuce CD-Text sa Audio CD-a, pa mi zato ne odgovara. Meni je najbitnije da program moze sam da iscita trake sa diska, da ih ne ubacujem ja manuelno. To recimo moze Roxio-v Cover Designer, ali mu je formatiranje dokumenta lose.

U svakom slucaju zahvalan sam na odgovoru i predlogu.

Pisko Ручна обрада 21.05.2010. 09:02 #215653

broj poruka: 6650
Ја сам давно одустао, и баш сам био радознао да ли је неко дошао до `ЕВО РЕШЕЕЕЕЕЕЊА`, али изгледа јок.
Неро и Роксио извлаче текст са компактних дискова, али после им је графичка обрада смор. Ја брате користим Корел за цртање, иако је оверкил, али то имплицира да сам прекуцавам текстове песама - када их има. Остали текст фолдера и фајлова, сасвим лепо `чупа` и обичан тотални командер па се тај текст импортује у Корел.... изгледа нема неко друго елегантније (идиот-настројено) решење...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs