E ljudi mene je sramota za sta sam ja otvorio temu ali sam se toliko iznervirao da cu ovo govna sve polupati, da mi je ovde gates za muke na koje bi ga stavio kunem se ime jos nije izmisljeno.
nego radi se o je*enoj visti i language baru, znam nisam debilan kako se stavlja ali kad odem na Control panel/Regional and Language options/Keyboard and languages/change.../tu dodam jezik i sad nema nista i ja odem na Language bar i ima ovo http://www.askinged.com/blogpost/windows7_text_services_docked_on_taskbar.gif i sta god stavim da je na desktopu ili u taskbaru nema nista niti se pojavljuje niti se ista desava a kad opet udjem ono stoji na default kao da ga nisam menjao
pa da li je moguce da je toliko jadno, to sa xp-om nikad nisam imao ali nema veze... zna li ko
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
koji ce ti Vista, kad je svi izbegavaju.Ja je nikad nisam instalirao. Lepo predji na w7 i uzivaj. Napravis Backup, i cim nesto podje naopako za 10 min novi sistem sa svim programima Zasto komplikujes kad moze prosto.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ma meni dobro radi nego treba sestri ja slabo i koristim word, i tako me neka glupost iznervira, a win7 je optimalni ali sa vise bagova jebi ga, covek na kraju ne zna sta da radi a i moja ploca ne podrzava win 7
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Šta je bre vama ljudi? Kakvi bre bugovi na win7, kakva neoptimizacija itd... Vista bre sisa ram više nego Win7 i XP zajedno, a pritom povećava instalacioni folder jer backupuje non stop .dll fajlove...
Skrati sebi muke i briši tu kršinu od OS-a...
To da li ti ploča podržava ili ne podržava je nebitno, možeš drivere od Viste da koristiš ako ne možeš da nađeš drivere za Win7... __________________ Scourge of PCBerza
:: ma meni dobro radi nego treba sestri ja slabo i koristim word, i tako me neka glupost iznervira, a win7 je optimalni ali sa vise bagova jebi ga, covek na kraju ne zna sta da radi a i moja ploca ne podrzava win :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Znaci samo startuj Word i sa levim Alt+ levi Shift menjas jezike u levo a Sa Desni Alt+ desnii Shift menjas ih u desno tako da ti nije neophodan Language bar u taskbaru.
Mozda ako ne koristis mlogo Word owako uspes da prevazidjes veca zezanja ...
:: :: :: Znaci samo startuj Word i sa levim Alt+ levi Shift menjas jezike u levo a Sa Desni Alt+ desnii Shift menjas ih u desno tako da ti nije neophodan Language bar u taskbaru :: :: Mozda ako ne koristis mlogo Word owako uspes da prevazidjes veca zezanja .. ::
:: +1 :: :: @Daum nije vista toliko los sistem :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci samo startuj Word i sa levim Alt+ levi Shift menjas jezike u levo a Sa Desni Alt+ desnii Shift menjas ih u desno tako da ti nije neophodan Language bar u taskbaru :: :: :: :: Mozda ako ne koristis mlogo Word owako uspes da prevazidjes veca zezanja .. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.