Na novom kompu imam KM plejer, instaliran K-Lite, Real Alternative i Flash, i primećujem kockice(kao da je low res) pri reprodukciji videa...E sad, pošto ovo baš i nije moj fah, šta može da bude problem-kodeci, plejer? WMP radi ok, čistija je slika ali ne pušta subs i sl(a i nervira me iskreno, već jedno 10 god). Ranije sam imao Viplay na starom kompu(XP, na novom je 7)...Pa ako može neki savet...ili da možda probam GOM? Hvala unapred... Fiat iustitia, et pereat mundus
U KM player-u, udji u opcije i namesti WMR 9 Renderless, umesto Overlay mixer(defoult) Trebalo bi da proradi u punom sjaju Meni WMP ucitava prevod automatski !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Naravno da je bolja, ali ne nadaj se nekom kvalitetu u DIVX formatu. Ne znam koji monitor imas, ali ja sam prestao da gledam DIVX, kad sam kupio 22 inca monitor. Odgledam jedino neki kvalitetni DVD rip i to je to. Probao sam sve poznatije plejere, i po meni KM daje najlepsu sliku. A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Monitor je Samsung 931BF, pa zasad je ok...za koji mesec prelazim i ja na 22, pa videcemo...sigurno da mi predstoji period navikavanja na WS...Nego kako ti se ponaša 5770 u igrama na 22(pretpostavljam da je full hd)? Fiat iustitia, et pereat mundus
Imam Asus VW221D, 1680x1050 rez. 16:10, Planirao sam da kupim full HD, ali mi se namestilo da naletim na ovaj za male pare,potpunoi nov, ne raspakovan. Mislio sam da ce mi trebati navikavanje, ali sam odmah uvideo (o cemu se radi) da nema sta da trazi 4:3 pored ovog 16:10. MKV je posebna prica, jednostavno praznik za oci !!! Sad kad pogledam na cemu sam gledao filmove.... idi begaj Sto se tice igrica, razbija. Sve na High ili Very high u velikom FPS. Nikad se lepse nisam naigrao. Mislim da u Full HD-u neces imati problem-a, sa ovom grafikom. Evo Daum je koristio na full HD monitoru, pa nek iznese utiske, ako zeli.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Jasno...mene ovaj 931 lepo služi već 4 god, ali vreme mu je polako...Jbt bio je tada oko 250E, a šta sada možeš da kupiš za te pare...I ja mislim da će 5770 da posluži na full hd(sada teram sve na max 1280x1024), a za koji 6-7 meseci možda padne i neki CF :-) Aj valjda će Daum da se javi...Poz i hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
Čisto sam hteo da vidim kako šljaka iz prve ruke...
18.05.2010. 09:01
status: user broj poruka: 1621
Gledao sam po raznim testovima, uglavnom je sve igrivo....A i tešim se malo što nisam uzeo 5850 u startu....mada apsolutno se nisam pokajao zasad. Poz Fiat iustitia, et pereat mundus
Re: Re: Ma znam, samo kvalitetnije ripove i gledam
18.05.2010. 09:34
status: user broj poruka: 1509
Podseti me na vreme kada sam kupio Samsug 730 BF (mislim jedan od prvih monitora sa 4ms odzivom) i platio ga malo ispod 300e!
Ne znam tacno ni koliko ima vremena, ali taj monitor kod prijatelja i dan danas radi bez ikakvih problema, mrtvih piksela i slicno, jedino sto je postao mali za danasnje standarde...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Jasno...mene ovaj 931 lepo služi već 4 god, ali vreme mu je polako...Jbt bio je tada oko 250E, a šta sada možeš da kupiš za te pare...I ja mislim da će 5770 da posluži na full hd(sada teram sve na max 1280x1024), a za koji 6-7 meseci možda padne i neki CF :-) Aj valjda će Daum da se javi...Poz i hval :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Re: Re: Re: Ma znam, samo kvalitetnije ripove i gledam
18.05.2010. 17:12
status: user broj poruka: 1621
Isti i kod mene, šljaka kao zmaj...ovaj je bio medju prvima sa 2 ms odzivom pa reko kad vec uzimam....ali klasa je..... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Podseti me na vreme kada sam kupio Samsug 730 BF (mislim jedan od prvih monitora sa 4ms odzivom) i platio ga malo ispod 300e! :: :: Ne znam tacno ni koliko ima vremena, ali taj monitor kod prijatelja i dan danas radi bez ikakvih problema, mrtvih piksela i slicno, jedino sto je postao mali za danasnje standarde.. :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: Jasno...mene ovaj 931 lepo služi već 4 god, ali vreme mu je polako...Jbt bio je tada oko 250E, a šta sada možeš da kupiš za te pare...I ja mislim da će 5770 da posluži na full hd(sada teram sve na max 1280x1024), a za koji 6-7 meseci možda padne i neki CF :-) Aj valjda će Daum da se javi...Poz i hval :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.