`Kupio` sam CS4, ali mi pri instalaciji govori da ubacim u drajv (hard disk). Ali nikako nece. Pravio sam ISO cak. Da li ima u nekoj prodavnici da se kupi funkcionalan za instalaciju, i naravno funkcionalan ovako? Pozeljno je da koristim uT, jer Rapid i ostali me smaraju. .......da, da, znam za Jdown......ali......
Znam za to, ali ne sadrzi Setup.xml u sebi. Sve baci: bridge/device central/...itd. osim kada treba da odradi Flash samo.
Mozda jedino ceo CS5, sto kaze G. Znaci shljaka? Auh majku mu, 14 Giga da svlacim :)))) pa dobro, potrajace brzo :))) Samo da mu ne brljavi nesto, posebno flash.
Samo iskopiraj ceo sadržaj ISO fajla u neki folder. Neće da se instalira kad nema write pristup iz izvora iz kog se čita... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.