Instaliram ovaj program po drugi put, ali ne mogu da ga aktiviram jer je potrebno da se ubaci ``Autorization Code provided by Adobe in the fields below``. Imam kod koji sam ubacivala pri prvoj instalaciji ovog programa, ali sada taj kod ne odgovara. Da li neko može da mi pomogne?
Rešila sam problem po uputstvu koji ću postaviti za sve koji se nađu u sličnoj situaciji:
-ubaci foto¹opov CD u kompjuter i ako se CD automatski pokrene ugasi ga - klkni ikonicu My Computer i u toj mapi potra¾i ikonicu foto¹opovog CD-a pa klikni na nju desnim dugmetom mi¹a pa u meniju odaberi Explore -kada ti se otvori sadr¾aj CD-a potra¾i ikonicu Crack ili ako se radi o mapi Crack klikni na nju da je otvori¹ (ako ne postoji ova ikonica ili mapa sva dalja uputstva se bespotrebna) -prekopiraj Crack ili ako se radi o mapi prekopiraj sadr¾aj mape Crack (obilje¾i i idi na Edit-Copy) -zatvori ovaj prozor -idi opet na My Computer i dva puta klikni na disk na kome ti se nalazi Program Files (pretpostavljam da je to disk C) -kada si otvorila sadr¾aj diska (C) u njemu potra¾i mapu Program Files pa klikni na nju da je otvori¹ - u mapi Program files potra¾i mapu Adobe pa je otvori i zatim u njoj klikni na mapu Photoshop CS da je otvori¹ -konaèno smo do¹li do mjesta gdje treba zalijepiti prekopirani sadr¾aj sa CD-a. -klikni desnim dugmetom mi¹a negdje u prozoru ove mape i u meniju odaberi Paste -pojaviæe ti se prozor u kom te program pita da li hoæe¹ da zamijeni¹ postojeæu mapu novom. Klikni Yes i to je to
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.