Imam 2 particije, C (sistemska) i D. Na D imam slobodno 140 GB, e sada bih da oduzmem 100GB od D particije i da napravim unpartitioned space i da napravim particiju iz Mac instalera i da instaliram Mac na tih 100 GB ? E sad drugo pitanje, hoce li mi pri ukljucivanju kompa prikazivati koji sistem hocu ?
...za Mac ti ne treba vise od 40-45GB ako mene pitas, a to da li ce ti davati da biras sistem, sve zavisi od loadera kojeg koristis, ali vecina daje xD
Ako proguras Mac javi...
Pozz...
Vidim da moze opusteno da se instalira Mac opusteno, hocu da vidim kako se tu ponasaju pojedini programi, kako drugi na Windows-u :). Nego je meni frka ovo za particije, trazio sam nesto po forumu, ali bih da mi neko malo to bolje objasni.
Pozdrav!
:: ...za Mac ti ne treba vise od 40-45GB ako mene pitas, a to da li ce ti davati da biras sistem, sve zavisi od loadera kojeg koristis, ali vecina daje x :: :: Ako proguras Mac javi.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T ::
Sam sam radio to nekoliko puta i meni je to prolazilo, jedina particija koju ne smeš da diraš je sistemska, to i sam znaš. Što se tiče drugog pitanja, verovatno će ti dizati poslednji instalirani sistem, tako je bar meni radio dok sam imao Win7 i XP, ali i to može lako da se sredi. Nisam siguran kako će da reaguje kad mu staviš MAC, znam da kod Linuxa treba da mu instaliraš boot loader.
Cek stani. Kako to da odvojim particije, totalni sam duduk za to nikad nisam radio i ne bih zeleo nesto da zeznem. Znam da je instalacija 17GB, ali planiram jos nesto da instaliram pa ce mi 100GB biti taman !
:: Cek stani. Kako to da odvojim particije, totalni sam duduk za to nikad nisam radio i ne bih zeleo nesto da zeznem. Znam da je instalacija 17GB, ali planiram jos nesto da instaliram pa ce mi 100GB biti taman :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.