Pozdrav svima!! Koristio sam pretragu ali nisam nasao srodnu temu :(. Potreban mi je pouzdan i kvalitetan program (neka zalecena ili free verzija) za backup vece kolicine podataka (koji su organizovani po folderima na windows xp masini) sa desktop racunara na eksterni hard disk. Backup bi se radio dva puta nedeljno. Bitno je samo da ne radi neku sinhronizaciju tj. da ne dira fajlove sa desktopa nego samo da pravi mirror tih fajlova na eksterni hdd i po mogucstvu da ih isto organizuje. Unapred hvala....
Dakle, zašto backup alat ako fajlove jednostavno možeš iskopirati u Total Commanderu na primer na taj externi disk. Jel tebi neophodna neka kompresija i kog su tipa ti fajlovi.
bax je u pravu ali ako bas hoces probaj comodo backup,free je i mislim da ce ti zavrsiti posao
:: :: Dakle, zašto backup alat ako fajlove jednostavno možeš iskopirati u Total Commanderu na primer na taj externi disk. Jel tebi neophodna neka kompresija i kog su tipa ti fajlovi :: ::
Hvala na preporuci, Total je extra ali sam mislio na nesto (ako uopste postoji) sto bi indeksiralo fajlove koji su izmenjeni i samo njih kopiralo. Npr. oko 100GB backupa, neki fajlovi su izmenjeni pa bih zbog njih morao da overwrite-ujem sve podatke na eksternom hardu. Kompresija nije potrebna, fajlovi su razni i mozda sam preterao (izvinjavam se) kada sam rekao da ce se backup raditi dva puta nedeljno, verovatno ce ipak biti jednom nedeljno ili cak jednom u deset dana u zavisnosti od potrebe.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.