Uslov je da ih pokreneš odmah po pokretanju računara, pre gašenja i dva do tri puta ukoliko rad prelazi 3 časa ukupno, odnosno, na svakih 45 minuta (dobro je i za oči, da ih odmoriš, u skladu sa odredbama EU o zaštiti zdravlja na radu). Ja nekako, preferiram moronton proizvode. Efekti su najradosniji i čovek uvek nešto novo otkrije kako mu u stvari sistem ne radi kako treba i koliko samo grešaka ima u radu a eto, da nije pokrenuo moronton utilities, ne bi to ni primetio i živeo bi u mraku neznanja. Znaš šta je još dobro: klite, megapack, seven codec pack i par (tri do četiri) video filtera, u stvari, što više to bolje. Probaj i da obrišeš direct X, ovaj što ide uz OS nikako ne valja. Ako imaš nvidia karticu, instaliraj za svaki slučaj i ATI drajvere, ati je sada popularan i ko zna, možda naglo kupiš ATI karticu kada ti iskrsne, a ti baš tad nemaš drajvere pri ruci. Uostalom, tako ćeš imati i physics i crossfire i 7.1 HDMI zvuk, sve o istom trošku. Još bi ti rekao, da, kad već imaš moronton jutilities, najbolje odgovara moronton antivirus, ali, pošto su rusi RUSI, za svaki slučaj instaliraj i kaspersky AV i podesi ga da skenira u full-u odmah po svakom paljenju računara. Bezbednosssssti nikad dosta, zar ne? Naravno, mora da si već primetio da ti je proc spor, a memorije malo. A i grafulja, ko što rekoh, treba da se ukrsti radi napretka na fakultetu - školi. P.S. ovo je običan spam, tebi neće pomoći, ali je meni znatno, znattno, lakše na duši.
Pisko je htio da ti kaze da ne koristis nista od ovih programa jer ces kad tad sjebati sistem. Znam iz iskustva vjeruj mi, tako sam ja sa Uniblue sjebao sistem za 15 dana....
Koristim ga duže vremena, a pre Ultimate verzije, koristio sam Professional. Do sada, nisam uspeo da skenjam ništa koristeći ga za čišćenje `đubre` fajlova i sređivanje redžistrija, pa preporučujem njega.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.