Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Da li neko zna glary utilities...?
STRANA 1 OD 1
scientist Da li neko zna glary utilities...? 04.05.2010. 18:16 T26520

status: user
broj poruka: 488
Poz svima!

Sta od ovih `all in one utilities` vredi:

NORTON UTILITIES
ADVANCED WINDOWS CARE
AUSLOGICS BOOST SPEED
TUNE UP UTILITIES SUITE
GLARY UTILITIES
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zfun koristim.. 04.05.2010. 18:50 #210307

broj poruka: 206
Advanced SystemCare (nekada>Advanced WindowsCare) i skroz dobro radi,uz njega jos samo besplatni CCleaner.Dakle vredi..
scientist ... 04.05.2010. 18:58 #210309

Vidis,

besplatni su i :

advanced system care free i
glary utilities free

Pisko Uslov svih uslova 04.05.2010. 19:09 #210312

broj poruka: 6650
Uslov je da ih pokreneš odmah po pokretanju računara, pre gašenja i dva do tri puta ukoliko rad prelazi 3 časa ukupno, odnosno, na svakih 45 minuta (dobro je i za oči, da ih odmoriš, u skladu sa odredbama EU o zaštiti zdravlja na radu).
Ja nekako, preferiram moronton proizvode. Efekti su najradosniji i čovek uvek nešto novo otkrije kako mu u stvari sistem ne radi kako treba i koliko samo grešaka ima u radu a eto, da nije pokrenuo moronton utilities, ne bi to ni primetio i živeo bi u mraku neznanja.
Znaš šta je još dobro: klite, megapack, seven codec pack i par (tri do četiri) video filtera, u stvari, što više to bolje. Probaj i da obrišeš direct X, ovaj što ide uz OS nikako ne valja. Ako imaš nvidia karticu, instaliraj za svaki slučaj i ATI drajvere, ati je sada popularan i ko zna, možda naglo kupiš ATI karticu kada ti iskrsne, a ti baš tad nemaš drajvere pri ruci. Uostalom, tako ćeš imati i physics i crossfire i 7.1 HDMI zvuk, sve o istom trošku. Još bi ti rekao, da, kad već imaš moronton jutilities, najbolje odgovara moronton antivirus, ali, pošto su rusi RUSI, za svaki slučaj instaliraj i kaspersky AV i podesi ga da skenira u full-u odmah po svakom paljenju računara.
Bezbednosssssti nikad dosta, zar ne?
Naravno, mora da si već primetio da ti je proc spor, a memorije malo. A i grafulja, ko što rekoh, treba da se ukrsti radi napretka na fakultetu - školi.
P.S. ovo je običan spam, tebi neće pomoći, ali je meni znatno, znattno, lakše na duši.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

scientist He he!! 04.05.2010. 19:41 #210325

Pa dobro daj link za taj moronton

Joker93 Re:He he!! 04.05.2010. 19:50 #210328

broj poruka: 254
Pisko je htio da ti kaze da ne koristis nista od ovih programa jer ces kad tad sjebati sistem. Znam iz iskustva vjeruj mi, tako sam ja sa Uniblue sjebao sistem za 15 dana....

Who Dares Wins!

Mortificat ... 04.05.2010. 22:15 #210352

broj poruka: 3519
5 bambija za Piska :)

Koristi samo neke najobičnije programe koji bi ti čistili registre s vremena na vreme, ništa više.

Be the change you want to see in the world.

DmasteRNo1 WinTools.net Ultimate 05.05.2010. 00:07 #210362

broj poruka: 6102
Koristim ga duže vremena, a pre Ultimate verzije, koristio sam Professional. Do sada, nisam uspeo da skenjam ništa koristeći ga za čišćenje `đubre` fajlova i sređivanje redžistrija, pa preporučujem njega.

Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz)
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs