Naime, a imam konekciju od 1 mbit/s torrent nece da skida preko 54kb/s, kaoda ganesto ogranicava, na drugarevom kompjuteru sam probao isti torrent sa xp om i skida sasvim normalno 80-90kb/s uglavnom, takoje i sa ostalim torrentima nece uopste da mupredje brzinu 54... pretrazio sam gomile foruma al nigde nisam nasao resenje.... Svaka pomoc je prihvatljiva, hvala unapred....
Da nisi sluchajno ogranichio dl speed na tih 54? I ako imash TP-Link router uradi forward porta koji koristi taj router. Ako imash wireless koji nije zashticen - stavi shifru i ebkripciju (mozhda neko krade - nashta mi ne lichi).
To je to shto mi pada na pamet.
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Meni radi savrsheno na Windows 7 64bit imam net 2 mbit/s i skida maximalnom brzinom..... Ne znam shta da vam kazem.... neshto tu ne pije vodu kod vas :) i update-van je.. :)
Imam Win 7 64 bit, net 4 mbit/s sa utorrent-om v.2.0.1 download ne prelazi 200 kb/s, vratio v.2.0.0 i download 450-470 kb/s. Nešto je sjebano u najnovijoj verziji, update-ovaću kada se pojavi neka verzija bez bug-ova...
Imam Win 7 64 bit, net 4 mbit/s sa utorrent-om v.2.0.1 download ne prelazi 200 kb/s, vratio v.2.0.0 i download 450-470 kb/s. Nešto je sjebano u najnovijoj verziji, update-ovaću kada se pojavi neka verzija bez bug-ova...
Уколико се код Беоситија није ништа променило откад сам отишао од њих, они знају да жестоко исеку проток онма који користе П2П (а имају посебне П2П пакете које масно наплаћују).
sasvim moguce za p2p kod beocitija mi torrent nikad nije preterano dobro radio... no mrzi me da menjam provajdera, mozda skinem jdownloader, zasad skinuo vuze pa se situacija poboljsala ide dobro zasad.... hvala za pomoc....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.