Da li neko slucajno ima aktivator za ovu verziju Office-a? Ako ima i da provereno radi neka posalje na mail: mkvortex@yahoo.com!
Hvala unapred!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pričekaj još malo sa tim, ima preactivated varijanti, ali se mnogi žale da to ne radi i buni se ceo paket za key. Kojekakve blue i ostale varijante. Koristi dobro stari O2003 ili OO i uživaj.
Da li vredi menjati 2007 ?, tj. da li je funkcionalniji 2010, ili je sminka u pitanju ??? Hvala. A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Ma iskulirajte, ja sam se nalepio iako odolevam već mesecima da instaliram te beta karoten verzije RTFuckM i ostale bad blu boys vs. gravediggers varijante, i prekjuče ili juče, nalepim se i instaliram to nedovršeno čudo. Sad čekam da se pojavi prava verzija ili da se vrnem na 2007. OO je ionako non-stop tu, ali kaska li kaska.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Nasao sam activator i radi :: :: http://www.megaupload.com/?d=1E95T8N :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
:: Nasao sam activator i radi :: :: http://www.megaupload.com/?d=1E95T8N :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Aj kada si nasao pusti link na mail kako tog offica tako i aktivatora ako nije problem x64 mi treba
Dolaze obe verzije, isprobao sam radi, samo sam vratio office 2007, jer ne radi mi -Office 2003 translit (cir-lat)-, instalira se, ali ne funcioniše, a ionako za kućnu upotrebu i office 2003 ima više nego dovoljno opcija, kladim se da većinu niko i ne koristi.
Ne treba zbog konverzije (cir-lat) vracati se na office 2003. Yu konvertor 98e radii u office 2007 i office 2010. Samo treba u word options otici u trust center i anble all macros i pokrenuti Yu konvertor 98e. Sve ce se dodati u add ins padajucem meniju. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.