Re: Jbt pa ja... Pa eto, upravo to - pocni da koristis 2k7...
24.04.2010. 22:01
status: user broj poruka: 10999
ili odmah predji na 2010. Preporucujem ono prvo jer istall file staje na 1 CD, a 2010, iako donosi sobom neke novine u rukovanju i neka poboljsanja u graph interface-u, ne donosi nove formate dokumenata (sve sto bude napravio moci ce direktno da bude citano i editovano u 2k7).
:: jos ni na 2007 nisam presao, sta sad da radim?? :: support normalit :: ::
hteo sam da kazem da mi i 2003 sasvim dobro sluzi, a za on koji mrze word tu je uvek indesign, barem oni koji slazu stranice po nekom pravilu... support normality
:: ili odmah predji na 2010. Preporucujem ono prvo jer istall file staje na 1 CD, a 2010, iako donosi sobom neke novine u rukovanju i neka poboljsanja u graph interface-u, ne donosi nove formate dokumenata (sve sto bude napravio moci ce direktno da bude citano i editovano u 2k7) :: :: :: :: jos ni na 2007 nisam presao, sta sad da radim?? :: :: support normalit :: :: :: ::
Re: sala bila - - - - -Ma jasno. Radi se samo o tome da 2003 ne ...
24.04.2010. 22:48
status: user broj poruka: 10999
moze (bez dodatnog M$-ovog plugin-a) da cita 4-slovne fajl-ekstenzije. Dvehiljadesedmica ih pravi i, naravno, cita, a citace i ono sto napravi 2010-ka.
:: hteo sam da kazem da mi i 2003 sasvim dobro sluzi, a za on koji mrze word tu je uvek indesign, barem oni koji slazu stranice po nekom pravilu.. :: support normalit :: :: :: ili odmah predji na 2010. Preporucujem ono prvo jer istall file staje na 1 CD, a 2010, iako donosi sobom neke novine u rukovanju i neka poboljsanja u graph interface-u, ne donosi nove formate dokumenata (sve sto bude napravio moci ce direktno da bude citano i editovano u 2k7) :: :: :: :: :: :: :: jos ni na 2007 nisam presao, sta sad da radim?? :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: ::
.... sam je kupio..., mada mi još nešto ne izgleda totalno final, ali, dosta sam čekao. Instaliram. A ovi što koriste office iz doba Miloševića, ja ih baš i ne razumem osim ako nije stariji hardver i firma.
Za 90% jednostavne upotrebe, open office je više nego dovoljan, ali, izluđuje onim malim razlikama na koje je čovek navikao koristeći nelegalno ms office. Ali, ako uđemo dublje u ozbiljnije korišćenje programa, ipak je MS mnogo profesionalnije urađen, više pruža, i to na način koji je de facto postao standard. Nažalost. Ali, da likovi to distribuiraju i razvijaju za džabaka, treba im skinuti kapu. Kad vidim koliko košta MS Office i kolike zarada uprkos pirateriji imaju, prosto mi dođe da nas nekako nateraju da plaćamo i jedno i drugo, a da open ide bar 10€, pa da i oni nešto vajdišu...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.