Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Google Chrome podesavanja
STRANA 1 OD 1
doca80 Google Chrome podesavanja 18.04.2010. 11:58 T26132

status: user
broj poruka: 3053
Trazio sam,nisam nasao kako da napravim da mi se svaka internet stranica poijavljuje sa zumiranim tekstom ...Na Mozili to uradim sa CTRL + i mozila upamti podesavanja za svaku stranicu na kojoj to uradim,dok na Chromu moram svaki put da zumiram na CTRL+

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > doca 18.04.2010. 12:02 #205815

broj poruka: 19012
na Chrome-u nije bas tako, nema te opcije, imas samo CTRL+ (ili scroll-om misa), moras za svaku adresu posebno da zumiras, npr., odes na PCB, jednom zumiras i uvek ce ti stajati tako, ali samo za PCB, meni to odgovara, jer mi treba samo za neke sajtove, tipa PCB, i ni na jednom drugom, a ovako bi morao za svaki da smanjujem i povecavam...

doca80 Re: > doca 18.04.2010. 12:04 #205818

pa to ti pricam NECE ni za svaku posebnu adresu kad zumiram da pamti podesavanja!!! Odem na berzu,zumiram,ugasim Chrome,pokrenem Chrome odem na berzu opet mala slova...Kako da zapamti podesavanja makar za svaku stranicu posebno???

:: na Chrome-u nije bas tako, nema te opcije, imas samo CTRL+ (ili scroll-om misa), moras za svaku adresu posebno da zumiras, npr., odes na PCB, jednom zumiras i uvek ce ti stajati tako, ali samo za PCB, meni to odgovara, jer mi treba samo za neke sajtove, tipa PCB, i ni na jednom drugom, a ovako bi morao za svaki da smanjujem i povecavam..
::
imarkovic >> 18.04.2010. 12:16 #205822

evo, ja sam sad probao, radi mi savrseno, inace, meni je u `basics` opcijama podeseno `reopen the pages that were open last`, ne znam da li ima neke veze sa time, probaj..i ukljuci `form autofill` u `personal stuff` i naravno, instaliraj poslednju verziju, to bre radi super kod mene..

doca80 Re: >> 18.04.2010. 12:21 #205824

uradjeno opet isto...jos samo da skinem poslednju verziju pa da probam

:: evo, ja sam sad probao, radi mi savrseno, inace, meni je u `basics` opcijama podeseno `reopen the pages that were open last`, ne znam da li ima neke veze sa time, probaj..i ukljuci `form autofill` u `personal stuff` i naravno, instaliraj poslednju verziju, to bre radi super kod mene.
imarkovic eve ti 18.04.2010. 12:22 #205825

http://www.filehippo.com/download_google_chrome/download/2dfd0b22f1077df1d29d75ed0e28ac48/

doca80 Re: eve ti 18.04.2010. 12:35 #205826

evo sa ovom poslednjom verzijom radi kako treba i pamti podesavanja.Hvala

:: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/download/2dfd0b22f1077df1d29d75ed0e28ac48
Bakirdi Auto Zoom 18.04.2010. 13:43 #205843

broj poruka: 47
https://chrome.google.com/extensions/detail/ocdkpkoaonnchdakgkmmcmnihhhgbjch

Instaliraj ovaj dodatak i uzivaj, namestis koliko hoces da su ti zumirane sve stranice ili svaka ponaosob. Podesavanja za svaku stranicu se automatski pamte.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs