traktor pro 1.1.1 je noviji, to je skratch, skini i ASIO 4 all audio driver
@zandarm- to su programi vishe za produkciju mada sa abletonom moze da se zeza i te kako jos ako zakacis neku midi kontrolu, jupi, f-loops importujes u reason pa pocinje zabava, a moze i cubase
ja sam davno radio ka DJ, sta god da radis, najbolje ti je da imas spoljni mier, i neku 5.1 ili vise kartu, pa podesis izlaze. Tako neke jeftinije mixete kostaju 50-100 evra. Ja sam radio sa traktorom jos od prve verzije i samo raditi na kompjuteru, nista neces postici...
Ma necu ja nista nesto ozbiljno, nego samo onako da se zezam.
Pozdrav!
:: ja sam davno radio ka DJ, sta god da radis, najbolje ti je da imas spoljni mier, i neku 5.1 ili vise kartu, pa podesis izlaze. Tako neke jeftinije mixete kostaju 50-100 evra. Ja sam radio sa traktorom jos od prve verzije i samo raditi na kompjuteru, nista neces postici...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.