But at the same time, there are additional changes specific only to the Firefox 3.7 Alpha 4 / the Mozilla Developer Preview 1.9.3 Alpha 4, “including:
“- Privacy: Web sites can no longer use: visited styling to determine the browsing history of a user. - User Interface: Currently loaded web pages are shown in the location bar autocomplete list, allowing switching to existing tabs. - Stability: The beta version of Adobe Flash is now run in a separate process on Mac OS X Snow Leopard (10.6). - SVG: SVG attributes which are mapped to CSS properties can now be animated using SMIL. - Video: Full-screen video on Windows is now rendered using hardware acceleration when available. - Plug-Ins: Mozilla has implemented the Core Animation rendering model for plugins on Mac OS X. Plugins which also support this rendering model can now draw faster and more efficiently. - HTML: HTML form controls can be resized by the user. - Performance: Linux builds are now built with -fomit-frame-pointer, improving page load times on average by 4%.”
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
heh, Bax objasnio :) Ja sam skinuo onu proslu alfu sto ste svi hvalili i sad mi se automatski apdejtuje svaki dan :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.