e ja ovo ne uspevam da odradim kako treba.. radi emulator i igra, sve to lepo, ali ne mogu da ugasim, tj da nateram taskbar da se ne vidi dok igram.. visio sam i na zvaničnom forumu, i probavao šta tamo kažu, ali jednostavno se ne gasi.. jel neko koristi ovaj emulator i jel imao slična iskustva, zna li iko kako da odradim ovo kako treba? :)
Stavi onda 4:3 ili stretch, nije bitno, ionako više igara ne podržava wide nego što podržava. Mislim, svejedno šta ti staviš u emulatoru, ako sama igra ne podržava wide svejedno će da je razvuče, ali stavi tvoju rezoluciju obavezno i stavi internal resolution isto, biće mnogo bolje teksture a ne usporava mnogo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
bre brate, neće.. :\ to i inače sve stoji tako, ali taskbar stoji li stoji.. lupam i alt+enter ali ne znam što neće, ili ja to ne udaram kako treba? :-D inače koristim ovaj zadnji r1888, izašo 20.9.2009, i mislim da mi je ovaj plugin za grafiku zadnji.. bar mislim gledajući u one oznake
Ko što reko nemam pojma što neće, radi ljudima bez problema, mislim nema tu bog zna šta da se namešta. Evo vidi moja podešavanja, rade svuda de sam probao, ista su ovakva i na win7, samo dx10. Ne znam šta više...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.