...e hakeru, bas si nasao sta ti treba... Key loger je cudo...
Pozz...
Govoris kao da si ti ekspert na tom polju .) A zaista mali broj ljudi jeste :)
Be the change you want to see in the world.
:: :: ako si tolikozeljan da provaljujes u tudje, a ocigledno ne umes, onda i ne vredis da ti se daje savet za to...a vas dvojca sa odgovorima...razmislite zast :: ::
jel? a ok je da ti predpostavis da je neko unapred kriv? ja da sam na bertonijevom mestu smatrao bih ovo teskom uvredom! mozda je coveku kolega na poslu jednostavno zaboravio password pa se ovaj setio da je clan foruma gde su ljudi uvek spremni da pomognu u nevolji. ne, nego odmah napljuj sto vise mozes, pokazi kako si moralan a svi drugi lopovi i prevaranti! srecom za popovanje imas gde da odes, a ovo je tehnicki forum, ovde tome nije mesto. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: ako si tolikozeljan da provaljujes u tudje, a ocigledno ne umes, onda i ne vredis da ti se daje savet za to...a vas dvojca sa odgovorima...razmislite zast :: ::
probaj sa key loger-om... A nemojte da se pljujete, tu smo da pomognemo jedni drugima... E sad kakav ko stav ima o tome ne treba da iznosi ovde, jednostavno neka zaobidje temu... Da li tebi treba da spijuniras nekoga ili si zaboravio neku sifru itd... stvarno ne treba nikoga da zanima.
Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive.
a jel se buni antivirus? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Program: All In One Keylogge :: :: Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive :: :: Adresa: http://www.relytec.com :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: a jel se buni antivirus :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Program: All In One Keylogge :: :: :: :: Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive :: :: :: :: Adresa: http://www.relytec.com :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: ::
pa probao sam sebi da instaliram neke keylogere, ali nod32 se po defaultu bunio, a mrzelo me da ga cackam u sitna crevca da avtomatski ignorise. fora je sto sam ``spijunirao samog sebe`` tj. cuvao svoje logove nije mi bio problem da kuliram nod svaki put kada se pobuni ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: probaj pa ces videti :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: a jel se buni antivirus :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Program: All In One Keylogge :: :: :: :: :: :: Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive :: :: :: :: :: :: Adresa: http://www.relytec.com :: :: :: :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: ::
...ako sam rekao da je key logger zakon, ne znaci da sam mu rekao kako da koristi isti, sto znaci da mu nisam bas mnogo pomogao, a i igranje sa key loggerom moze biti veoma zeznuta stvar... jer ko ne znam, moze svasta sebi da napravi... srecom pa kod nas ima mnogo `legalnog` software-a, mada ja licno izbegavam da ih koristim...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.