JDownloader mi je skorz prso, ubacim linkove, krenem da skidam i kad skinem prvi part cekam 5min da bih mogao da skida drugi link (npr sa Rapidshare linkova) i kada prode to vreme opet pocne da odbrojava tih 5min i tako uvek, nece sam da pocne da skida sledeci link jer stalno odbrojava 5 po 5min, hoce samo ako ga ja Manualy reconnectujem. Probao sam reinstall i ne vredi :( Da li je neko imao slican problem?
naravno, to se stalno desava u zadnje vreme, izbegavaj RS, a pogotovu FileFactory, prolazi svetlosna godina dok se nesto skine, takodje i Megashares malo smara.
Ovako, ubedljivo najmanje problema pravi (da ne kazem ne pravi uopste) MEGAUPLOAD, pauze su minut max, zatim juri NetLoad, Hotfile, itd. RS batali, samo onda kad bas moras skidaj preko njega. MediaFire je za mp3 majka, ne ceka se uopste i ide u FULL-u.
probaj `vako, kopiraj neki od linkova koji ti je u listi, idi na Google, pa PASTE, izbacice ti sigurno brdo adresa na kojima su isti linkovi koje ti skidas, pa vidi od nekih, pored RS-a sigurno ima jos sa nekog servera, proveri sta ti fali, koji partovi, uporedi, pa skini ostatak sa nekog drugog servera, NetLoad, x, itd...kapiras?
Brate problem je sto JDownloader nece da prebaci na sledeci link kad se jedan skine tj kad prebaci samo odbrojava do sledeceg skidanja i kad odbroji onda o5... hoce on da skida samo kada ga reconnectujem ali treba mi da bih ga ostavio kad nisam tu i preko noci
Tripuje se JD i sa Neload i sa Hotfile..Najbolje radi sa Megaupload ,tu je neprikosnoven.Rapdishare je preopterecen tako da na free ne mozes da racunas!
:: Brate problem je sto JDownloader nece da prebaci na sledeci link kad se jedan skine tj kad prebaci samo odbrojava do sledeceg skidanja i kad odbroji onda o5... hoce on da skida samo kada ga reconnectujem ali treba mi da bih ga ostavio kad nisam tu i preko noc ::
u tom slucaju, ja bih ponovo reinstalirao prvo JAVA, pa opet JD, ako ti nije ukljucen sysrestore, ovo bi bila druga opcija, JD je program po meni vredan cimanja, probao sam Cryptload, nije to to..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.