Dal zna neko kako da iskljuchim(podesim) da mi winrar ne prebacuje u temp folder ono sto otpakujem, tj mnogo me smara kad zapakuju zapakovanu arhivu pa po dva puta prebacuje iz c:\...........\temp-> na drugoj particiji. Znachi dal moze da se nekako to iskljuchi pa da sa odmah otpakuje iz arhive gde zelim da bude bez moving from temporally folder. Hvala
ali pazi, kad se promeni path on opet prebaci na taj path chini mi se pa onda opet movuje gde sam postavio extract :S :S
:: @uroshnet :: hehe, a ja znam a necu da ti kazem :: :: @Gar :: udji u WRAR, stavka `OPTIONS - SETTINGS - PATHTS`, ides na `browse` i selektujes gde vec hoces da ti se raspakiva.. :: :: ::
Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive). Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
a pazi hteo sam da otvorim sekciju ovde na pc berzi i na jednom forumu za win 7 o svim bagovima koje ima win 7. A to je bas to kad se integrisu programi u desni klik menu, tad win pobrljavi skroz i ne moze da otvori menu uopste, ili ako otvara otvara ga po 5 minuta :(( Zato sam izbacio mnoge programe koji se integrisu u menu, tako da otvaram arhive na obican nacin nazalost. Ali dobro tako cu i da extraktujem u isti folder gde je i arhiva pa ce onda to da ide direktno, da ga ne tupi onako sa particije na particiju. Hvala
:: Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive) :: Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
To ti je zato sto ti mozda neki program pravi bug sa context menu(right click), mozda i sam WinRar. Probaj novi. A hoce to sa antivir programima, norton i AVG.
:: a pazi hteo sam da otvorim sekciju ovde na pc berzi i na jednom forumu za win 7 o svim bagovima koje ima win 7. A to je bas to kad se integrisu programi u desni klik menu, tad win pobrljavi skroz i ne moze da otvori menu uopste, ili ako otvara otvara ga po 5 minuta :( :: Zato sam izbacio mnoge programe koji se integrisu u menu, tako da otvaram arhive na obican nacin nazalost. Ali dobro tako cu i da extraktujem u isti folder gde je i arhiva pa ce onda to da ide direktno, da ga ne tupi onako sa particije na particiju. Hval :: :: :: :: Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive) :: :: Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
Re: Desni klik na fajl i extrac here ili u folder sa imenom fajla pa posle prebaci gde ti volja
23.03.2010. 21:00
status: user broj poruka: 4710
kao sto rekoh, ugasio sam shell menu integration za winrar pa ne moze vise desni klik i extract, kocio se win 7 od integracije u desni klik menu, ali sam promenio putanju za temp, pa valjda nece da premesta vise po 10 minuta fajlove. poz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.