Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Pitanje oko WinRar
STRANA 1 OD 1
Gare87 Pitanje oko WinRar 23.03.2010. 12:38 T25481

status: user
broj poruka: 4710

Dal zna neko kako da iskljuchim(podesim) da mi winrar ne prebacuje u temp folder ono sto otpakujem, tj mnogo me smara kad zapakuju zapakovanu arhivu pa po dva puta prebacuje iz c:\...........\temp-> na drugoj particiji. Znachi dal moze da se nekako to iskljuchi pa da sa odmah otpakuje iz arhive gde zelim da bude bez moving from temporally folder. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re 23.03.2010. 13:23 #198784

broj poruka: 1033
Cini mi se da ne moze, on prvo stavlja na sistemsku particiju pa onda na tu na kojoj raspakujes... Mozda i postoji nacin, ali ja ga ne znam... jbg.

imarkovic >> 23.03.2010. 13:26 #198786

broj poruka: 19012
@uroshnet
hehe, a ja znam a necu da ti kazem

@Gare
udji u WRAR, stavka `OPTIONS - SETTINGS - PATHTS`, ides na `browse` i selektujes gde vec hoces da ti se raspakiva...

Gare87 Re: >> 23.03.2010. 14:09 #198788

ali pazi, kad se promeni path on opet prebaci na taj path chini mi se pa onda opet movuje gde sam postavio extract :S :S

:: @uroshnet
:: hehe, a ja znam a necu da ti kazem
::
:: @Gar
:: udji u WRAR, stavka `OPTIONS - SETTINGS - PATHTS`, ides na `browse` i selektujes gde vec hoces da ti se raspakiva..
gman ovako 23.03.2010. 14:44 #198795

broj poruka: 1111
postavis da su ti temp folder i folder u koji hoces da se ekstraktuje na istoj particiji i to ce ti ubrzati stvar mnogo

ulsi

imarkovic > Gare 23.03.2010. 15:23 #198800

broj poruka: 19012
onda mozda koristis neku lose krekovanu verziju, probaj da nadjes adekvatnu (katz.cd), ili probaj 7-zip, fenomenalan free programcic..

uroshnet @imarkovic 23.03.2010. 15:56 #198813

broj poruka: 1033
Gle stvarno...
Ma nikad me nije zanimalo da ceprkam, al moze da zatreba.

neXus2000 Sto tako? 23.03.2010. 16:01 #198816

broj poruka: 3350
Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive).
Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
Gare87 Re: Sto tako? 23.03.2010. 16:19 #198823

a pazi hteo sam da otvorim sekciju ovde na pc berzi i na jednom forumu za win 7 o svim bagovima koje ima win 7. A to je bas to kad se integrisu programi u desni klik menu, tad win pobrljavi skroz i ne moze da otvori menu uopste, ili ako otvara otvara ga po 5 minuta :((
Zato sam izbacio mnoge programe koji se integrisu u menu, tako da otvaram arhive na obican nacin nazalost. Ali dobro tako cu i da extraktujem u isti folder gde je i arhiva pa ce onda to da ide direktno, da ga ne tupi onako sa particije na particiju. Hvala

:: Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive)
:: Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
neXus2000 Re: Re: Sto tako? 23.03.2010. 16:39 #198829

broj poruka: 3350
To ti je zato sto ti mozda neki program pravi bug sa context menu(right click), mozda i sam WinRar. Probaj novi.
A hoce to sa antivir programima, norton i AVG.

:: a pazi hteo sam da otvorim sekciju ovde na pc berzi i na jednom forumu za win 7 o svim bagovima koje ima win 7. A to je bas to kad se integrisu programi u desni klik menu, tad win pobrljavi skroz i ne moze da otvori menu uopste, ili ako otvara otvara ga po 5 minuta :(
:: Zato sam izbacio mnoge programe koji se integrisu u menu, tako da otvaram arhive na obican nacin nazalost. Ali dobro tako cu i da extraktujem u isti folder gde je i arhiva pa ce onda to da ide direktno, da ga ne tupi onako sa particije na particiju. Hval
:: :: Desni klik na rar arhivu i na extract to (naziv arhive)
:: :: Time ti pravi folder sa istim nazivom rar arhive, na istom mestu gde ti je rar arhiva, i unutra ti se nalazi sve sto si raspakovao.
MaliAbner Desni klik na fajl i extrac here ili u folder sa imenom fajla pa posle prebaci gde ti volja 23.03.2010. 18:58 #198850

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

Gare87 Re: Desni klik na fajl i extrac here ili u folder sa imenom fajla pa posle prebaci gde ti volja 23.03.2010. 21:00 #198884

kao sto rekoh, ugasio sam shell menu integration za winrar pa ne moze vise desni klik i extract, kocio se win 7 od integracije u desni klik menu, ali sam promenio putanju za temp, pa valjda nece da premesta vise po 10 minuta fajlove. poz

:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs