treba mi neki dobar divx player,imam MV2 Player ali je glup, imam full verziju bs playera za win xp ali nece da radi,bude mi crna slika kada pustim film,a u neru mi budu neke kockice,imam win 7 64-bit...
Probaj u Nero-u, samo mi nije jasno sta ce ti to. Najbolje ti je da nero deinstaliras totalno. Ubaci Ashampo Burning Studio i ubaci km player i uzivas. Ovo sto sam napisao odnosi se na KM player, a verovatno je problem i u Neru identican.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
E, a sto da se menja to u opcijama? Sta se dobija sa tim?
A inace ima nesto VMR 9 windowed i VMR 9 renderless.... koji od ta dva?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Prebaci u opcijama(mislim u video procesing) sa Overlay na WMR 9 mixer mode, ima da razbija :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Ja sam imao mnogo losu sliku dok nisam promenio na wmr9 renderless Takodje i subtitle Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
:: Gom Player FTW! najbolji plejer za sad, sve pusta osim .rm fajlova :: :: free je i malo zauzima, sve preporuke : :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
LC Player je najbolji. Zatim, windows media player, samo mu se instalira ffdshow filter za subtitle.... i nešto kodekčiča iz klitea. BS je slovenački i još mora da se krade. GOMno je super, ali ima ružan naziv ( ), a o KME da ne pričam, jer liči na KME kućišta i napajanja, od kojih je LC bolji.
Dobro, dosta spamovanja, po meni bi lik trebao da deinstalira SVE kodeke što ima i plejere koje koristi, zgazi to zatim sa KLiteo kodek paketom u full varijanti, eventualno instalira i GOM player uz njega i to je to, bira šta želi - classic media player iz Klite-a, koji radi al` je ružan ili GOM koji isto radi ali lepše izgleda. Sve ostalo će povući sa net-a ako zatreba. (malo-malo microsoft nešto ukaki u windowsu vezano za reprodukciju wmv fajlova koji su njegovo vlasništvo, kako bi SAMO windows media player mogao pravilno da ih pušta, ali, zato i izlaze dopune za klite i ostale kodek pakete). Pri instalaciji KLite-a, važno je da čita i štiklira da mu se deinstalira gomila toga što ima i verovatno je u koliziji na sadašnjem OS-u. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
kLcodec, trenutno 5.80 full, sa QuicktimeAlt i RealAlt kodecima, u kombinaciji sa MP classic, BS-om i GOM player-om, to ja trenutno koristim i apsolutno sve pustam, inace, samo sa jednim plejerom uvek mora da zafali nesto...a ne volim da se bakcem sa raznoraznim podesavanjima, tipa, za HD moram da podesim ovo, za RM ono, itd., sa BS-om gledam HD filmove, MPC mi sluzi za probu, ili neke kratke filmice, jer sa njim najbrze pustim bilo sta, a GOM mi je alternativni plejer ako nesto nece da se otvori, ili recimo skine se pola filma, pa recimo hocu da proverima kakav je snimak, samo on hoce u vecini slucajeva da ga otvori da vidim neki deo snimka...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.