Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Remote podrska
STRANA 1 OD 1
grabun Remote podrska 16.03.2010. 10:42 T25327

status: user
broj poruka: 105
Jel ima neki dobar, a besplatan program za remote podrsku? Radio sam sa teamviewerom i zaista je daleko najbolji, ali nije besplatan. Kao ima neka non commercial fora, al nakon nekog vremena to pukne i radi minut, pa moram da cekam 10 minuta. Koristio sam hamachi i win rds, al on je dosta cudljiv jer nekad hoce, nekad nece da radi. Onaj vnc viewer isto nije to sto se trazi jer korisnik mora da ima fixnu IP adresu. Ustvari najbolje bi bilo ako neko ima neki savet kako da se resi problem sa teamviewerom.
Unapred zahvalan na svakom vidu pomoci.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaydee Re : Remote podrska 16.03.2010. 11:11 #196993

broj poruka: 95
Ja koristim TeamViewer i nemam problema sa pucanjem konekcije zbog licence, radio sam i po par sati na udaljenom racunaru preko njega. Mislim da treba da izaberes komercijalnu upotrebu (Personal) da ti ne bi trazio da platis. Inace stvarno jeste jedan od boljih i vrlo je bitno sto ima dobar file transfer.

TightVNC je super ali mora javna IP adresa ili u slucaju da postoji javna adresa a koristi se ruter moraju biti natovani portovi i ta lokalna adresa na javnu.

A uvek je tu i Windozin ``Rimout Asistent`` koga treba zaobici :)

Pozdrav!

grabun re: 16.03.2010. 11:23 #196996

Ne radi mi posao to ako moram da imam javnu adresu. U tom slucaju bih podesio vpn pa radio, ali nemaju svi korisnici to. A teamviewer, instaliran je kao personal, non commercial i puca. I tako na nekoliko racunara. Fora je sto prate izlgeda logovanja, i po mac adresi te identifikuju. E sad, ja sam nesto i menjao mac adrese nekim programcicima (tako su predlagali na netu da se ovo zaobidje), al nije to to. Remote windowsov bi radio kad bi bila fixna adresa.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Goran81

jumperjack Druze... 16.03.2010. 11:31 #196999

broj poruka: 497
...i ja koristim team viewer vec dosta vremena i nemam problem da pristupim ni jednoj masini (a imam ih dvadesetak), sve radi perfektno....da nemas ti problem sa internetom ili nekim firewall-om koji ga blokira i prekida ti vezu????
Probao sam stvarno mnogo programa i pre ovoga kao najbolji se pokazao Radmin ali opet ponavljam da je TeamV broj 1 za ovo...
grabun Pazi ovako 16.03.2010. 11:49 #197003

Svi u firmi ga koristimo. Kad ga instaliramo na novu masinu radi neko vreme. Onda pocne da javlja commercial use suspected. Posle toga pocne da izbacuje posle nekog vremena ali nemas timeout. Posle toga mozes da radis 5 minuta pa cekas 2 da se konektujes, Onda 2 radis 2 cekas i na kraju sam dosao u fazu kad radim 30 sec a cekam 10 minuta.
E sad. Ovo je sve pocelo otkad sam poceo da koristim veziju 5, ali na tim racunarima na kojima ima probleme, sad nece da radi ni 4. A i posto je kod korisnika postavljena verzija 5 ne mogu da se konektujem preko verzije 4. Koju vi verziju koristite?
valiant Remote podrska 16.03.2010. 12:41 #197010

broj poruka: 545

Ja koristim TeamViewer 5.0.7572 verziju(non commercial),i stvarno nisam imao problema!Imam 5 racunara koje kontrolisem i uvek ima jos novih pridoslica kojima predlazem da koriste istu verziju programa!
jumperjack Verzija 16.03.2010. 15:52 #197030

broj poruka: 497
4.1.6597 i svuda instaliram istu a nisam probao i nisam siguran da mozes da se kacis sa razilicitim verzijama..

grabun Ja sam probao 16.03.2010. 16:02 #197032

Ne mozes sa manje na vecu verziju ali obrnuto moze.

grabun Finalno 19.03.2010. 13:46 #197920

Problem je u tome sto ovi prate broj logovanja i sad je fazon na koga se konektujes. Ako npr na neku firmu na koji se konektuje veci broj korisnika, oni to sve prate i stavljaju te na crnu listu. Ovo je mail od njih.

According to our database you are classified as a commercial user.
A lot of connections went from or into bigger systems (commercial networks).

Cini mi se da cu ipak da kupim teamviewer jer je daleko daleko ispred ostalih programa.
Hvala svima na svesrdnoj pomoci.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs