Ova verzija me odusevila kako radi, los mi je komp, 10.50 mi je uzasno seckala, pogotovu skrol, al ovde su to popravili, sad je skrol samo tako tecan svaka im cast.
*Fixed DSK-285442 (Scrolling performance is slower in 10.50 than 10.10 on some configurations) :D
Nešto ne obraćam baš pažnju dok ne izađe stvarno final. Npr. imam 10.10 verziju koja kod update provere tvrdi da je ona najnovija verzija. Po tome, i to je neka govnobeta... još juče ste tvrdili da je 10.50 the end....
E, hajde manijak upadni u mravinjak...... loodilo od poezije.
What is a `snapshot`? A. snapshot is a glimpse into the next major release of Opera for Desktop. They contain experimental and incomplete implementations of new features, as well as work-in-progress on bug fixes. Snapshots are: cutting edge, pre-alpha quality, incomplete, and often contain critical bugs distributed to a very limited audience via the Desktop Team blog typically released every week, though sometimes more or less often not substitutes for final releases and should never be installed over them unstable and prone to data loss/corruption, thus data backup is highly recommended before use B. What kind of stability should I expect from releases posted on the Desktop Team blog?
A snapshot is not a substitute for a final release, so those that use snapshots should expect to find numerous problems, some of which may cause Opera to crash or to lose/corrupt your data. Before each snapshot release, builds go through minimal smoke testing. Users are advised to make backups before installation of each new snapshot, in addition to normal periodic backups.
C. Snapshots released after an alpha/beta must be better than the alpha/beta, right?
No, that`s not true. Alpha and beta releases have higher quality standards than snapshot releases. They also go through much more extensive testing and approval processes. In order to meet the higher quality standards, riskier changes may be postponed until after an alpha/beta release. Thus, quality after an alpha/beta release may drop dramatically when previously postponed changes are introduced.
Ovo je tekst sa Opera Software Desktop Team FAQ. Dalji komentar nije potreban.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Hoce li mi neko objasniti zashto ova jbna verzija 10.50 vuche mnogo, ali mnogo sistemske memorije? Opera je do ove verzije bila `mali potroshach`. Trenutno otvoren jedan tab a vuche skoro 200MB!
Malo su pobosalji deo sto se rama tice, ali nije to to, trebalo bi jos u narednoj verziji da bude bolje. Malo pre je izasla final. Brzi je od 10.50 od 20-30% u peacekeeper benchu.
Ne znam za Vas ali mene i dalje zeza. Pogotovu me zeza lag u brzom biranju gde dva puta moram da kliknem na veb stranu koju zelim. Lag se ogleda u sledecem: kao da sam otvorio novi task koji moram da ucinim aktivnim pa tek onda da mu zadam komandu.
Ima li jos nekoga da je primetio ovaj problem i kako da ga prevazidjem sem da predjem na neki drugi pretrazivac.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.