Znaci popizditis sam..Molim dobre i ljubazne forumase da me upute koji program za rezanje da skinem jer Nero izgubi licencu i nece da radi pod Windows 7?!Skinuo sam navodno neku novu verziju i radila je 2 dana i buc..Nema vise..Reinstal.Sta drugo da radim.. P.S.Roxio takodje nije kompatibilan.
Nero 8 Micro, ubija kako radi, ako hoces mogu ti upload negde :).
Pozdrav!
:: Znaci popizditis sam..Molim dobre i ljubazne forumase da me upute koji program za rezanje da skinem jer Nero izgubi licencu i nece da radi pod Windows 7?!Skinuo sam navodno neku novu verziju i radila je 2 dana i buc..Nema vise..Reinstal.Sta drugo da radim. :: P.S.Roxio takodje nije kompatibilan :: :: Driver Killer by nVidia ::
+1...Bas sam na Gilovu preporuku skinuo Nero 8 Micro i radi ko sat...Nema onih raznih sranja kao u Full verziji...
This is usually part when people start screaming
:: Nero 8 Micro, ubija kako radi, ako hoces mogu ti upload negde :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Znaci popizditis sam..Molim dobre i ljubazne forumase da me upute koji program za rezanje da skinem jer Nero izgubi licencu i nece da radi pod Windows 7?!Skinuo sam navodno neku novu verziju i radila je 2 dana i buc..Nema vise..Reinstal.Sta drugo da radim. :: :: P.S.Roxio takodje nije kompatibilan :: :: :: :: Driver Killer by nVidia :: ::
Imam Nero9 micro, dugo ga koristim i nema problema s licencama, ako oćeš može i to, osmica nije htela da mi radi s nekim samsung rezačem, pucali su diskovi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en Bête.
Ja sam na Pionner-u nikakav problem, znaci radi odlicno, evo uploadujem na Depositfiles oko 20% je stiglo, za 5-10 minuta max ce da bude gotovo :). Mada ja se ne secam kada sam rezao disk za neke podatke, samo za sistem :).
Pozdrav!
:: Imam Nero9 micro, dugo ga koristim i nema problema s licencama, ako oćeš može i to, osmica nije htela da mi radi s nekim samsung rezačem, pucali su diskovi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en Bête. :: ::
nero 8 full, i radi odlichno, ali nisam instalirao sve one gluposti koje nudi, samo rezanje i one tulove i to je to, radi super na 7-ici, ali interesanto da sam imao slichan problem na xp-u, nije hteo da se registruje :S!?, tj registrujem ga i radi, restartujem komp i ne radi vishe, tj trazi mi licencu, msm bwesawo.
Evo ako nekom treba Nero9 micro. Osmica mikro stvarno radi odlično gde god sam je odneo, jedino što sam imao neki buđavi samsung što su mu pucali diskovi sa osmicom a sa devetkom je radio kako treba. Elem, ova devetka isto dobro radi, ima samo burning rom i express, nema problema sa serijskim brojevima, ubaci se onaj što piše u txt, posle se pokrene krek i `add to whitelist`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.