Znaci hocu da mixujem muziku :). E sad AudioDj ima mnogo malo efekata, Traktor me nesto zeza na Win 7 neki zvuk ko iz bunara itd., samo mi ne preporucujte Sony SoundForge jer je komplikovan program, nego nesto jednostavnije. Unapred zahvalan !
Pa vidim ja...I meni nesta cudno Audio DJ... Traktor je ovako najkompaktnije resenje sto se tice miksovanja muzike,ali posto ti ne moze onda nista...I ja ima problema sa Traktorom verzije 1.1Pro...Nisam probao onu obicnu 3.0 verziju na W7... Od drugih programa za miksovanje mozes probati MixMeister Fusion..On nije los...
This is usually part when people start screaming
:: Gledaj sta pisem, nije Audio DJ, nego Virtual DJ mnogo malo efekata :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Virtual DJ bi bio prava stvar za tebe...Jednostavan i lak za koriscenje.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: ::
Hvala probacu ga :). Ti si mi preporucio tog Traktora ako se dobro secam :), drug je odusevljen tim programom koji odlicno radi na Xp-u dok na Visti i Win 7 brljavi. Vidim mnogo ljudi koristi Cubase, valja li to icemu, cuo sam nesto da ne radi kako treba na Win 7 ?
@skar u kom si ti tripu trenutno wtf :). Ne duvam ja to te neko pogresno informisao, inace ima neka fora mozes od kore od banane ili peperminta da se naduvas wtf :).
Pozdrav!
:: :: Pa vidim ja...I meni nesta cudno Audio DJ... :: Traktor je ovako najkompaktnije resenje sto se tice miksovanja muzike,ali posto ti ne moze onda nista...I ja ima problema sa Traktorom verzije 1.1Pro...Nisam probao onu obicnu 3.0 verziju na W7.. :: Od drugih programa za miksovanje mozes probati MixMeister Fusion..On nije los.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: Gledaj sta pisem, nije Audio DJ, nego Virtual DJ mnogo malo efekata :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Virtual DJ bi bio prava stvar za tebe...Jednostavan i lak za koriscenje.. :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: ::
Cubase je mnogo tezi program nego npr Sound Forge...To je pravi profesionalni program za stvaranje muzike i za produkciju...nije on bas za miksanja...Probaj taj MixMeister...Vidi da li ti odgovara...A vezano za Traktor,da ja sam ti njega preporucivao,takodje i Virtual DJ...
This is usually part when people start screaming
:: Hvala probacu ga :). Ti si mi preporucio tog Traktora ako se dobro secam :), drug je odusevljen tim programom koji odlicno radi na Xp-u dok na Visti i Win 7 brljavi. Vidim mnogo ljudi koristi Cubase, valja li to icemu, cuo sam nesto da ne radi kako treba na Win 7 ? :: :: @skar u kom si ti tripu trenutno wtf :). Ne duvam ja to te neko pogresno informisao, inace ima neka fora mozes od kore od banane ili peperminta da se naduvas wtf :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Pa vidim ja...I meni nesta cudno Audio DJ... :: :: Traktor je ovako najkompaktnije resenje sto se tice miksovanja muzike,ali posto ti ne moze onda nista...I ja ima problema sa Traktorom verzije 1.1Pro...Nisam probao onu obicnu 3.0 verziju na W7.. :: :: Od drugih programa za miksovanje mozes probati MixMeister Fusion..On nije los.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: Gledaj sta pisem, nije Audio DJ, nego Virtual DJ mnogo malo efekata :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Virtual DJ bi bio prava stvar za tebe...Jednostavan i lak za koriscenje.. :: :: :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: ::
Sound Forge ne bi trebao da ti zada mnogo muke. Imas...
05.03.2010. 20:09
status: user broj poruka: 10999
standardni `timeline`, efekte koji se mogu primeniti kako na deo fajla (track-a) tako i na ceo track, imas uobicajene komande cut-copy-paste (deo track-a ili ceo track mozes da pejstujes u drugi koji si takodje `otvorio` ili da formiras `new track` itd.). Tu su zatim, Acid i Audacity (free programa).
tratkor bi trebao da ti radi na sedmici samo mora da se instalira asio for all audio driver, inace je to najpopularniji profesionalni program za dj-ing koji koriste Richie Hawtin, Dubfire, Chris Liebing i ostala extra qvlt imena, probaj sa Virtual DJ (ima Carl Cox edition), a sound forge je druga vrsta programa, najbolje bi bilo kad bi imao neku midi kontrolu pa zezanje do zore
PS mnogo ti je bitnije kako koristis efekte nego koliko ih imas, set mozes da odvalis sa filterom, flangerom i delay-om, maravno uz malo lupovanja
tratkor bi trebao da ti radi na sedmici samo mora da se instalira asio for all audio driver, inace je to najpopularniji profesionalni program za dj-ing koji koriste Richie Hawtin, Dubfire, Chris Liebing i ostala extra qvlt imena, probaj sa Virtual DJ (ima Carl Cox edition), a sound forge je druga vrsta programa, najbolje bi bilo kad bi imao neku midi kontrolu pa zezanje do zore
PS mnogo ti je bitnije kako koristis efekte nego koliko ih imas, set mozes da odvalis sa filterom, flangerom i delay-om, maravno uz malo lupovanja
Vidim ja da mu ti dodjes neki pro :), hvala na info-u svima probacu oba programa pa cu da se javim ovde i da iznesem utiske :).
Pozdrav!
:: tratkor bi trebao da ti radi na sedmici samo mora da se instalira asio for all audio driver, inace je to najpopularniji profesionalni program za dj-ing koji koriste Richie Hawtin, Dubfire, Chris Liebing i ostala extra qvlt imena, probaj sa Virtual DJ (ima Carl Cox edition), a sound forge je druga vrsta programa, najbolje bi bilo kad bi imao neku midi kontrolu pa zezanje do zor :: :: PS mnogo ti je bitnije kako koristis efekte nego koliko ih imas, set mozes da odvalis sa filterom, flangerom i delay-om, maravno uz malo lupovanj :: :: :: :: :: CPUGPU :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.