Pa koliko puta da ti kazemo da je Tomicin Hardver sajt izgradjen na plati pa se klati sistemu tacnije ko plati reklamu njega ce da gura..Ti se drzis njega kao svetog pisma..Ja sam pre nekoliko godina batalio taj sajt shvativsi sta se tu desava.. Cini mi se da i Gliga ima nekog drugara koji mu je pricao kako tamo sve to funkcionise,lik radi tu.. Ovo cisto da se nadovezem zato sto si se uhvatio tog nemerodovnog sajta kao pijan plota :)
Sad si dobio ribanje..Hehehehehe...
P.S.Chrome i dalje rules za osnovne potrebe.Oskudan je ali je jako brz.Sta vise treba za surfovanje.
Ne kazem da je najbolji, niti najbrzi ali sam navikao na njega. Firefox Koristim i Operu Chrome mi je nepraktican totalno. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
@Sky znao sam da ces ti prvi da me isprozivas :), sve ja znam to, ali cisto da vam pokazem, jer licno mislim da su rezultati prsli. Chrome je odlican lagan browser za starije racunare, samo njega vredi ubacivati, recimo meni na starom kompu Firefox pokrece minut, dok se Chrome otvori za max 5 sekundi. Firefox je trenutno ne prevazidjen browser, ali je za neke malo novije konfiguracije, a ne za neke starije od 5+ godina.
Korisio FF, Operu, Safari, Maxthon, Seamonkey, pa cak i Wyzo, Chrome mi definitivno najvise odgovara, po brzini, a definitivno i funkcionalnosti, Erestun, ne vidim sta na njemu nije funkcionalno kad je toliko jednostavan, maksimalno.. Jeste da je jos uvek beta, pa jos uvek malo baguje, nerviralo me strasno kad izbaci :( , ali kod ove poslednje verzije to mi se ne desava, ne znam kako vama...
najbolji browser po mom misljenju ne postoji, svi poznatiji i korisceniji browseri su dosta dobri (firefox,chrome,opera) - ali ni jedan nije bez mane. Vise je do licnog ukusa i navike.
Najvise koristim Operu, ali ponekad poneku stranicu otvorim i u Firefoxu ili cak u IE, Chrome, Safari i ostale ne koristim.
Za svakodnevni surfing koristim Chrome - brz, jednostavan - meni vise ne treba. Tacno je da zna ponekad da zabaguje, ali niko nije savrsen :) Interesantno je to sto mi na WinXP-u mnogo cesce baguje nego na Win7 - gde se to skoro i ne desava. Ali pored toga imam i Firefox za svaki slucaj. Opera je dobra, ali me je uvek nervirala njena gomila dodataka (s druge strane, nekome drugome je to sigurno plus) pa sam je batalio... IE - ne daj Boze...
change log: * Extension content scripts no longer run multiple times after fragment (ie #hash) navigations (Issue:35924) * Early version of Geolocation API now available with following caveats: - To enable, run the browser with - enable-geolocation - Wifi based location is only supported on Windows and Mac (not OSX 10.6 for now) - Permissions are not persisted (will re-prompt every time) and associated UI is incomplete.
Do skora sam koristio ff i shvatio da je Chrome brži, to mi je bilo sasvim dovoljno. Za sada nijednom nije krešovo, što je ff znao da uradi tu i tamo. Opernu da budem iskren nikada nisam probao. support normality
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.