Dal neko zna na koji nacin bih mogao da promenim jezik? Naime, prilikom instalacije na samom pocetku daje neki izbor jezika, engleski, francuski, italijanski, nemacki i spanski... Dalje u nastavku instalacije mi daje da biram opet jezik, stim sto sada ima mnogo vise... Srbija koliko sam ja video nema, al ima Yugoslavia. Ajde, izaberem ja to, instaliram sve... I kad ukljucim cela Autodata je na engleskom, stim sto nikako ne mogu da provalim kako se menja... Treba mi srpski zbog caleta... Jbg, engleski ne zna a da uci sad bas i nema toliko vremena, a isto tako ni ja nemam vremena da sedim pored njega i da mu prevodim svaki put kad njemu padne na pamet :D Pa sam hteo da pitam dal neko zna kako se menja, dal ima neki dodatak, ili ima u podesavanjima (ja nisam nasao) ili bih morao ponovo da instaliram...
Hvala unapred
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.